Usein kysytyt kysymykset

Voiko varauksen tehdä päiväkohtaisesti, vai jatkuuko vuokra-aika aina viikon kerrallaan?

Sopimus voidaan tehdä juuri sen pituiseksi ajaksi, kuin asumisen tarve on. Asiakkaalta laskutetaan niiltä päiviltä, jolloin asunto on ollut hänelle varattuna.

Mitä asumisen hinta sisältää?

Asunnon täyden varustelun, internetyhteyden, sähkö- ja vesimaksut, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä loppusiivouksen. Lisäsiivous ym. palvelut lisämaksusta

Miten ja milloin majoitus maksetaan?

Maksu asumisesta suoritetaan kokonaisuudessaan etukäteismaksuna, pidemmissä varauksissa varausmaksu etukäteen. Meillä käyvät yleisimmät luotto- ja pankkikortit ja käteinen. Laskutuksesta sovitaan erikseen.

Vuokranantaja

Pysyykö asuntoni hyvässä kunnossa?

Kyllä. Asunnon käyttöaste on pienempi, kuin vuokralaisen asuessa siellä 365 päivää vuodessa. Asuntomme siivotaan säännöllisesti lattiakaivosta katonrajaan saakka. Esimerkiksi sauna, jääkaappi, suodattimet yms. siivotaan useammin kuin keskivertoperheessä. Asukkaat opastetaan aina paikan päällä käyttämään asunnon koneita ja laitteita, heille toimitetaan hyvät siivousvälineet omatoimiseen siivoukseen. Henkilökuntamme tarkistaa asunnon kunnon säännöllisesti.

Jos asunnon asukas vaihtuu usein, häiriintyvätkö talon muut asukkaat? 

Ei. Asunnoissa asuu aivan tavallisia perheitä ja työntekijöitä. Kotimaailman periaatteisiin kuuluu asukkaiden avustaminen koko majoitusajan. Asunto luovutetaan asukkaille paikan päällä, jolloin henkilökuntamme käy läpi talon järjestyssäännöt, sekä Kotimaailman omat, vieläkin tiukemmat asumissäännöt. Asukkaat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Onko Kotimaailma pitkäaikainen vuokralainen? 

Kyllä. Kotimaailma sijoittaa jokaisen asunnon kalustamiseen tuhansia euroja. Emme siis halua vuokrasuhteen päättyvän pian, sillä sijoituksemme ei ehdi maksaa itseään takaisin. Siksi pitkään jatkuva yhteistyö vuokrasuhteen merkeissä on myös Kotimaailman etu.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *