Lahti

Kalustettuja asuntoja Lahdessa – asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi!

Kotimaailma tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon hotellille Lahdessa. Saat mahdollisuuden asua kodinomaisesti vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Asuntomme ovat täysin varusteltuja, siistejä ja ajanhenkisesti kalustettuja.

Kaikista huoneistoistamme löytyvät mm. astiat, liinavaatteet, pyyhkeet, pyykinpesukone, hiustenkuivaaja, silitysrauta, keittiövälineet ym. ja joissakin huoneistoissa on myös sauna, lähes kaikissa myös astianpesukone. Kalustettu asunto on myös vaivaton vaihtoehto vuokra-asumiselle Lahdessa, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen, 2 vrk:sta viikkoihin, kuukausiin tai jopa vuosiin.

Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on täydellinen ja edullinen majoitusvaihtoehto hotellille. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Lahdessa, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Ota yhteyttä

Uutiset

 • Jännää, miten kaikki voikaan muuttua ihmisen elämässä vuoden aikana!

  24.9.2018

  Puolivuotiaan Kotimaailma-yrittäjän ajatuksia menneestä ajasta! Vuosi sitten ei meillä mieheni kanssa ollut vielä tietoakaan, mitä tulemme jatkossa tekemään työksemme – me päälle viisikymppiset, jotka olemme olleet naimisissa jo yli 30 vuotta ja toimineet yrittäjinä kaupan ja hyvinvoinnin alalla yhdessä noin 25 vuotta. Jo jonkin aikaa olimme halunneet elämäämme ihan jotain uutta ja innostavaa, emme vaan itsekään oikein tienneet, että mitä se voisi olla.

 • Kotimaailma avasi Lahteen uuden kodinomaisen majoituspalvelun

  2.3.2018

  Kodinomaista majoitusta tilapäiseen tarpeeseen tarjoava suomalainen Kotimaailma-ketju laajenee Lahteen. Uudet yrittäjät Anu ja Pentti Harju avaavat toimiston maaliskuun 2018 alussa. Ensimmäisenä toimintavuonna tavoitteena on tarjota väliaikaiseen asumiseen noin 20 kalustettua asuntoa yksiöistä kolmioihin.

Lue kaikki Lahden uutiset

Seuraa meitä somessa

Facebook

Pyydä tarjous asunnosta – vastaamme nopeasti!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot