Jyväskylä

Majoitusta kalustetuissa ja kodinomaisissa asunnoissa Jyväskylässä

Kun haluat asua mukavasti ja tilavasti, Kotimaailma on majoittajasi Jyväskylässä. Meillä voit tehdä rauhassa omat ruokasi ja nauttia kodinomaisesta tunnelmasta. Kalustetut asuntomme tarjoavat sinulle mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Saat käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin lähellä palveluita ja hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Vaihtoehtona keskustan asunnoille, tarjoamme majoitusta myös keskustan laitamilla. Nämäkin huoneistot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä ja matkaa keskustaan on vain muutama kilometri. Autolla liikkuville, myös pysäköintipaikka on näissä huoneistoissa saatavilla.

Ota yhteyttä

Uutiset

  • Yrittäjäesittelyssä Anneli Perez Jyväskylästä

    18.10.2017

    Anneli Peréz on toiminut Jyväskylän Kotimaailman yrittäjänä kolme vuotta. Kiinteistöalalla pitkään työskennellyt kolmannen polven yrittäjä löysi Kotimaailman vuonna 2015 ollessaan äitiyslomalla. Tarkemmin Kotimaailmaan tutustuttuaan Anneli huomasi, että franchising-yrittäjänä hän saisi yhdistää työssään intohimonsa: yrittäjyyden, asunnot, sisustamisen, ihmisten kanssa tekemisen ja omatoimisuuden.

Lue kaikki Jyväskylän uutiset

Seuraa meitä somessa

Facebook

Instagram

Pyydä tarjous asunnosta – vastaamme nopeasti!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot