Joensuu

Kalustettuja asuntoja Joensuussa

Kotimaailma Joensuun kalustetut ja täysin varustellut asunnot Joensuun keskustan alueella ovat hyvä vaihtoehto hotellille. Asunnoissamme saat käyttöösi perinteiseen hotelliin verrattuna aina muun muassa täysin varustellun keittiön, pyykinpesukoneen, ja useissa asunnoissa myös oman parvekkeen. Asunnosta löytyy myös liinavaatteet ja pyyhkeet, joten sinun ei tarvitse tuoda mukanasi kun omat henkilökohtaiset tavarasi. Keittiössä kokkaat suosikkiruokiasi, olohuoneessa löhöilet vaikkapa kirjaa lukien ja yösi nukut levollisesti mukavassa vuoteessasi – aivan kuin kotonasi.

Ota yhteyttä

Uutiset

 • Tilavia perhekaksioita Joensuussa

  23.9.2020

  Kotimaailma Joensuulla on nyt varattavissa perhekaksioita. Perhekaksiot ovat tilavia kaksioita, joiden olohuoneessa on 2-3 tavallista sänkyä. Olohuone on suljettavissa ovella.…

 • Nina ja Antti ottivat vetovastuun Joensuusta

  25.9.2018

  Nina ja Antti Bayer aloittivat syyskuun alussa Kotimaailma Joensuun yrittäjinä. Ennen yrittäjänvaihdosta uudet yrittäjät perehtyivät kesän aikana Joensuun toimipisteeseen. Huolellisen perehtymisen jälkeen neuvottelut etenivät ripeästi.

 • Majoitusalaa opiskelevan kokemus Kotimaailman harjoittelusta

  7.9.2018

  Loppusyksystä 2017 Kotimaailma Joensuun toimipiste tarvitsi vetäjää, johon haasteeseen jalkapalloileva Anni-Maija ”Anttu” Kauppila tarttui ja on näin suorittanut samalla restonomi opiskeluiden syventävän harjoittelun varsin vaativissa ja vaihtelevissa tehtävissä.

Lue kaikki Joensuun uutiset

Seuraa meitä somessa

Facebook

Instagram

Pyydä tarjous asunnosta – vastaamme nopeasti!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot