Tampere

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta Tampereella

Asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi! Kotimaailma tarjoaa sinulle laadukkaan vaihtoehdon hotellille Tampereella. Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin asuitpa sitten Tampereella vuorokauden, viikkoja tai kuukausia.

Kaikki Tampereen kalustetut asuntomme sijaitsevat Tampereen keskustan alueella. Hämeenkatu on lähimmistä asunnoistamme vain muutaman askeleen päässä ja kaikkein kauimmaisistakin sinne on matkaa enintään 1,0 kilometriä. Kalustetut asuntomme ovat täysin varusteltuja sekä laadukkaasti ja viihtyisästi kalustettuja.

Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön, pyykinpesukoneen ja parvekkeen. Lisäksi useissa asunnoissamme on myös oma sauna, ja mikä parasta, väljät tilat.

Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on täydellinen ja edullinen majoitusvaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Tampereelta päiviksi tai viikoiksi. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Tampereella, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Ota yhteyttä

Uutiset

  • Yrittäjäesittelyssä Tiina ja Jouni Tampereelta

    26.10.2017

    Mäenpään yrittäjäpariskunnan lähtökohdat majoituspalveluiden tarjoamisessa ovat siisteys ja hyvä palvelu. Asunnot ovat tasokkaita ja siisteydestä ei tingitä. Lisäksi palveluprosessit on mietitty asiakkaan kannalta helpoiksi: avaimet asuntoon saa vaikka keskellä yötä. Jos asunnoissa ilmenee jotain korjattavaa tai selvitettävää, asiat hoidetaan pikaisesti.

Lue kaikki Tampereen uutiset

Seuraa meitä somessa

Facebook

Pyydä tarjous asunnosta – vastaamme nopeasti!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot