Pitkään toiminut yritys etsii jatkajaa Ouluun!

Kotimaailma on valtakunnallinen huoneistomajoitusketju, joka tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkailleen kodinomaisen vaihtoehdon hotellille ympäri Suomen. Oulussa on pitkään toiminut ja kannattava liiketoiminta, jota jatkamaan haemme uutta yrittäjää.

Haemme Ouluun uudeksi franchising-yrittäjäksi motivoitunutta yritystoiminnan jatkajaa. Omistuksen vaihtumisen toivotaan tapahtuvan 2020 kevään aikana. Yritys myydään omistajan siirtyessä ketjun palvelukseen. Uusi yrittäjä saa toiminnan alkuun perusteellisen perehdytyksen ja kasvavan ketjun jatkuvan tuen jatkossakin.

Kotimaailma on tarjonnut kalustettuja asuntoja Oulussa vuodesta 2009 ja nykyisellä yrityksellä on takanaan jo n. 5 vuotta. Yritys on kasvanut tasaisesti vuosittain ja kuuluu Oulun suurimpiin toimijoihin alallaan.

Yrityksellä on valmis laaja asiakaspohja ja kaksi työntekijää. Kaikki asunnot ovat erittäin siistejä ja laadukkaita kerrostaloasuntoja Oulun keskustassa. Yrittäjänä toimit sekä kuluttaja-asiakkaiden, että yritysasiakkaiden parissa kaikkialta maailmasta. Tässä on mahdollisuus jatkaa yritystoimintaa heti hyvällä vauhdilla. Erinomainen mahdollisuus yrittäjälle tai esimerkiksi yrittäjäpariskunnalle jatkaa toimintaa Oulussa. Voit myös laajentaa toimintaa Raahen, Kemin ja Tornion alueelle.

Yrityksen hinta määräytyy toiminnan tuloksen perusteella. Lisäksi yrityksellä on omaisuutta asuntojen kalusteissa. Kaikki asunnot ja toimisto on vuokralla.

Yrityksestä lisätietoja antaa Eija Jormalainen
Puh. 050 377 6983 /

 Tai johtaja Vesa Kauppila
050 329 3413 / vesa@kotimaailma.com 

Kotimaailma-yrittäjä vuokraa vapailta markkinoilta hyvätasoisia asuntoja majoitustoimintaan, kalustaa ja sisustaa ne Kotimaailman konseptin mukaan sekä hakee niihin majoittujia. Hän pitää henkilökuntansa kanssa asunnot hyvässä kunnossa, huoneistojen siivouksesta ja täydennyksistä. Yrittäjä etsii aktiivisesti uusia asuntoja ja asiakkaita, tekee paikallismarkkinointia ja verkostoituu mahdollisimman laajasti. Hän tekee Kotimaailmaa tunnetuksi omalla persoonallaan. 

Lue lisää Kotimaailma-yrittäjän profiilista ja yrittäjätarinoista täältä.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *