Pitkään toiminut yritys etsii jatkajaa Ouluun!

Kotimaailma on valtakunnallinen ketju, joka tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkailleen kodinomaisen asumisen vaihtoehdon hotellille ympäri Suomen. Oulussa on pitkään toiminut liiketoiminta, jota jatkamaan haemme uutta yrittäjää.

Haemme Ouluun uudeksi franchising-yrittäjäksi motivoitunutta yritystoiminnan jatkajaa. Omistuksen vaihtumisen toivotaan tapahtuvan 2020 kevään aikana. Yritys myydään omistajan siirtyessä ketjun palvelukseen. Uusi yrittäjä saa toiminnan alkuun perusteellisen perehdytyksen ja kasvavan ketjun jatkuvan tuen jatkossakin.

Kotimaailma on tarjonnut kalustettuja asuntoja Oulussa vuodesta 2009. Yritys on kasvanut tasaisesti vuosittain ja kuuluu Oulun suurimpiin toimijoihin alallaan.

Yrityksellä on valmis laaja asiakaspohja ja kaksi työntekijää. Kaikki asunnot ovat erittäin siistejä ja laadukkaita kerrostaloasuntoja Oulun keskustassa. Yrittäjänä toimit sekä kuluttaja-asiakkaiden, että yritysasiakkaiden parissa kaikkialta maailmasta. Tässä on mahdollisuus jatkaa yritystoimintaa heti hyvällä vauhdilla. Erinomainen mahdollisuus yrittäjälle tai esimerkiksi yrittäjäpariskunnalle jatkaa toimintaa Oulussa. Voit myös laajentaa toimintaa Raahen, Kemin ja Tornion alueelle.

Yhteydenotot
Vesa Kauppila  050 329 3413 / rekrytointi@kotimaailma.com 

Yleistä
Kotimaailma-yrittäjä vuokraa vapailta markkinoilta hyvätasoisia asuntoja, kalustaa ja sisustaa ne Kotimaailman konseptin mukaan sekä hakee niihin asiakkaita. Hän pitää henkilökuntansa kanssa asunnot hyvässä kunnossa, huoneistojen siivouksesta ja täydennyksistä. Yrittäjä etsii aktiivisesti uusia asuntoja ja asiakkaita, tekee paikallismarkkinointia ja verkostoituu mahdollisimman laajasti. Hän tekee Kotimaailmaa tunnetuksi omalla persoonallaan. 

Lue lisää Kotimaailma-yrittäjän profiilista ja yrittäjätarinoista täältä.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *