Vantaa

  Huom. verkkokauppaa päivitetään, ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluun   

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta Vantaalla

Kotimaailma palvelee myös Helsingin naapurtikaupungeissa Vantaan ja Espoon talousalueilla useammassa pisteessä. Olemme laajentaneet kalustettujen asuntojen tarjontaa kattamaan koko pääkaupunkiseudun talousalueen.  Vantaan ja Espoon etuna on edullisempi hintataso, laadukkaat asunnot ja erinomaiset kulkuyhteydet myös Helsingin keskustaan metrolla, junalla, bussilla tai omalla autolla.

Laadukaat kalustetut asunnot Vantaa

Vantaan keskeinen sijainti ja viime vuosien voimakkaasti parantuneet liikenneyhteydet muodostavat etenkin lentokentän lähialueista Kotimaailmalle kiinnostavan toiminta-alueen. Lukuisat työmaaprojektit, laaja väestöpohja, turismi sekä runsas yritysverkosto muodostavat luonnollista kysyntää Kotimaailman kalustetuille asunnoille ja lisäpalveluille.  Varsinkin Tikkurila ja lentokentän lähialueet on Kotimaailman tarjonnassa, asuntojemme lähellä on erinomaiset bussi- ja junayhteydet.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Vantaan keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Etsitkö järkevää vaihtoehtoa hotellille Helsingin alueelta? Vantaan ja myös Espoon että Helsingin Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon. Haluatko saada kustannustehokasta majoitusta koko Suomen alueella? Teemme mielellämme teidän kanssa sopimuksen, jossa takaamme hinnat valtakunnallisesti.

Sijaisasunto pääkaupunkiseudulta

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Lähtöpäivän voi jättää avoimeksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia remontin aikataulukäänteistä.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä!

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta koko pääkaupunkiseudulla

Kalustettu huoneisto on hyvä vaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Helsingistä, Espoosta tai Vantaalta. Perinteiseen hotelliin verrattuna käytössäsi on kalustetuissa asunnoissamme aina muun muassa täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone ja mikä parasta, väljät tilat.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä!

Kalustettu asunto Vantaa – meillä on! Katso hinnat täältä.

Etsimme lisää asuntoja tarjontaamme

Onko sinulla sijoitusasuntona yksiö, kaksio tai kolmio, jonka haluaisit vuokrata käyttöömme? Lähetä sähköpostia osoitteeseen vantaa@kotimaailma.com, ja kerro meille kohteestasi. Olemme kiinnostuneita myös useammasta asunnosta kerralla. Me yrittäjinä pidämme asunnosta hyvää huolta ja maksamme vuokran aina ajallaan. Saat meistä luotettavan kumppanin ja vuokralaisen!

 

 

Vantaa

Asiakaspalvelu ja kuluttajamyynti
+358 29 1700 851

Operatiivinen johto
operatiivinen johtaja Antti Junttonen 
+358 50 441 7555

Yritysmyynti
yrittäjä Tarmo Herlevi
+358 44 085 2300
Toimistomme
Albertinkatu 46
00180 Helsinki
Avoinna arkisin klo 10-17

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *