Vantaa

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta Vantaalla

Kotimaailma palvelee myös Helsingin naapurtikaupungeissa Vantaan ja Espoon talousalueilla useammassa pisteessä. Olemme laajentaneet kalustettujen asuntojen tarjontaa kattamaan koko pääkaupunkiseudun talousalueen.  Vantaan ja Espoon etuna on edullisempi hintataso, laadukkaat asunnot ja erinomaiset kulkuyhteydet myös Helsingin keskustaan metrolla, junalla, bussilla tai omalla autolla.

Tutustu asuntoihin täältä.

Esimerkkihintoja:

Yksiöissä
Alk. 75 euroa/vrk, 450 euroa/viikko tai 1300 euroa/kk
Mahdollisuus majoittaa 1-2 henkilöä

Kaksioissa
Alk. 95 euroa/vrk, 580 euroa/viikko tai 1500 euroa/kk
Mahdollisuus majoittaa 1-4 henkilöä

Kolmioissa
Alk. 145 euroa/vrk, 850 euroa/viikko tai 2300 euroa/kk
Mahdollisuus majoittaa 1-6 henkilöä

Hintamme sisältävät mm. liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen ja ilmaisen internet-yhteyden täysin varustelluissa huoneistoissa.
Minimivuokrausaika 2 vrk.

Laadukkaat kalustetut asunnot Vantaa

Vantaan keskeinen sijainti ja viime vuosien voimakkaasti parantuneet liikenneyhteydet muodostavat etenkin lentokentän lähialueista Kotimaailmalle kiinnostavan toiminta-alueen. Lukuisat työmaaprojektit, laaja väestöpohja, turismi sekä runsas yritysverkosto muodostavat luonnollista kysyntää Kotimaailman kalustetuille asunnoille ja lisäpalveluille.  Varsinkin Tikkurila ja lentokentän lähialueet on Kotimaailman tarjonnassa, asuntojemme lähellä on erinomaiset bussi- ja junayhteydet.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Vantaan keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Etsitkö järkevää vaihtoehtoa hotellille Helsingin alueelta? Vantaan ja myös Espoon että Helsingin Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon. Haluatko saada kustannustehokasta majoitusta koko Suomen alueella? Teemme mielellämme teidän kanssa sopimuksen, jossa takaamme hinnat valtakunnallisesti.

Sijaisasunto pääkaupunkiseudulta

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Lähtöpäivän voi jättää avoimeksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia remontin aikataulukäänteistä.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä!

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta koko pääkaupunkiseudulla

Kalustettu huoneisto on hyvä vaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Helsingistä, Espoosta tai Vantaalta. Perinteiseen hotelliin verrattuna käytössäsi on kalustetuissa asunnoissamme aina muun muassa täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone ja mikä parasta, väljät tilat.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä!

Kalustettu asunto Vantaa – meillä on! 

Etsimme lisää asuntoja tarjontaamme

Onko sinulla sijoitusasuntona yksiö, kaksio tai kolmio, jonka haluaisit vuokrata käyttöömme? Tarjoa meille asuntoa tästä. Olemme kiinnostuneita myös useammasta asunnosta kerralla. Me yrittäjinä pidämme asunnosta hyvää huolta ja maksamme vuokran aina ajallaan. Saat meistä luotettavan kumppanin ja vuokralaisen!

 

 

Vantaa

Asiakaspalvelu ja kuluttajamyynti
+358 29 1700 851

Yritysmyynti
Jani Toivonen
+358 45 312 5445
jani.toivonen@kotimaailma.com

Yritysmyynti (Äriklientidele)
Argo Rosenthal
+358 40 036 2474 
argo.rosenthal@kotimaailma.com

Johto
toimitusjohtaja, yrittäjä Jari Peltola
+358 50 595 8914
Toimistomme
Albertinkatu 46
00180 Helsinki
Avoinna arkisin klo 10–17

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *