Vaasa

Matkatyö? Vesivahinko? Putkiremontti?
Meillä on väliaikainen kotisi.

Tervetuloa majoittumaan Vaasaan!

Meiltä löydät erikokoisia kalustettuja asuntoja Vaasan keskustasta.

Kotimaailma - jo 11 vuotta laadukasta huoneistomajoitusta Suomessa!

Majoitu Vaasassa kalustetuissa asunnoissa – kodikkaasti ja joustavasti

Asu kuin kotonasi silloinkin, kun et voi asua kotonasi! Kotimaailma tarjoaa sinulle laadukkaan vaihtoehdon majoittumiseen Vaasassa. Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin, asuit Vaasassa vuorokauden tai viikkoja.

Kalustettujen asuntojemme varustelu

Vaasan 20 kalustettua asuntoa sijaitsevat kaikki Vaasan keskustan alueella. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Pitkäkatu 37:ssa ja kaikki meidän asunnot sijaitsevat alle 1 km täältä. Useita asuntoja löytyy esim osoitteeista Asemakatu, Raastuvankatu, Myllykatu ja Konepajakatu. Kalustetut asuntomme ovat täysin varusteltuja ja laadukkaasti kalustettuja.
Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön, pyykinpesukoneen ja useissa asunnoissa myös oman saunan, ja mikä parasta, väljät tilat.
Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on täydellinen ja edullinen majoitusvaihtoehto hotellille. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Vaasassa, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Vaasan keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Etsitko kustannustehokkaampaa vaihtoehtoa hotellille Vaasassa? Vaasan Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon.

Sijaisasunto Vaasassa

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Jos vesiputki pamahti, tai suunniteltu remontti lähestyy, kauttamme saat väliaikaisen asunnon joustavasti nopeallakin aikataululla. Teemme yhteistyötä myös paikallisten vakuutusyhtiöiden kanssa.
Jos kotonasi sattui ikävä yllätys ja tarvitset pikaisesti majapaikkaa, me autamme. Voit saada majoituksen jopa saman päivän aikana. Tai jos tiedät asuntoosi olevan tulossa remontin, kysy jo hyvissä ajoin tarjousta tarvitsemallesi ajanjaksolle! Myös lähtöpäivä voidaan sopia joustavasti.

Varaa loma-asunto Vaasasta

Vaasan kalustetut asuntomme ovat turvallinen ja joustava ratkaisu erilaisiin majoitustarpeisiin. Hotellin laadukkuus ja joustavuus yhdistettynä oman kodin mukavuuksiin. Airbnb:n kautta voi joskus törmätä ongelmiin avainten saamisen ja muun suhteen, mutta Kotimaailman kalustetuissa asunnoissa paikallinen yrittäjämme osaavan henkilökunnan kanssa pitävät huolen, että majoittumisesi sujuu huolettomasti. Asunnot ovat hyvin siivottuja saapuessasi, avaimet saat takuuvarmasti ja tarvittaessa majoitusta on helppo jatkaa pitemmäksikin aikaa. Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varaus- ja asumisprosessin ajan. Majoitu Vaasan keskustassa edullisesti, mutta mukavasti ja laadusta tinkimättä. Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laatuaikaa Vaasassa.

Asuntovaraus ja -saatavuus

Voit helposti tarkastella eri huoneistoja ja varata asunnon täältä.
Varaustilanteemme vaihtelee paljon, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen tarkistamiseksi. Mikäli toivomallesi ajalle ei löydy mieleistäsi asuntoa tästä linkistä tai etsit majoitusta yli kahdeksi viikoksi, ota meihin yhteyttä!

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta

Voit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille: 050 377 66 86

 

Yhteystiedot


Timo Harri
050 437 1660


Petri Kuivamäki
0500 55 5685


Vaasan toimisto:
Pitkäkatu 37, 65100 VAASA
Avoinna arkisin 10-17
vaasa@kotimaailma.com

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *