Vaasa

Matkatyö? Vesivahinko? Putkiremontti?
Meillä on väliaikainen kotisi. 

Soita 050 377 66 86

Tervetuloa majoittumaan Vaasaan!

Meiltä löydät kalustettuja asuntoja Vaasan keskustasta.
Otamme varaustiedusteluja vastaan: vaasa@kotimaailma.com / 050 377 66 86

Kotimaailma - jo lähes 10 vuotta laadukasta huoneistomajoitusta Suomessa!

Majoitu Vaasassa kalustetuissa asunnoissa – kodikkaasti ja helposti

Asu kuin kotonasi silloinkin, kun et voi asua kotonasi! Kotimaailma tarjoaa sinulle laadukkaan vaihtoehdon majoittumiseen Vaasassa. Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Asunnoissamme on siis samanlainen vapaus kuin huoneistohotelleissa tai Airbnb:n kautta varatussa yksityisessä asunnossa, mutta meillä voit olla varma, ettei matkaan tule yllättäviä mutkia.
Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon, käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan.

Kalustettujen asuntojemme varustelu

Perinteiseen hotelliin verrattuna majoitut mukavan väljissä tiloissa. Asunnoistamme löytyvät kaikki mukavuudet astian- ja pyykinpesukoneista lähtien. Keittiössä kokkaat suosikkiruokiasi vaivattomasti, olohuoneessa löhöilet vaikkapa kirjaa lukien ja yösi nukut levollisesti mukavassa vuoteessa. Aivan kuin kotonasi. Lähes kaikissa asunnoissamme on lisäksi parveke.

Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on edullinen majoitusvaihtoehto hotellille tai mökille etsiessäsi majoitusta päiviksi tai viikoiksi. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Valitako hotelli, asunto Airbnb:n kautta vai Kotimaailma?

Vaasan kalustetut asuntomme ovat turvallinen ja joustava ratkaisu erilaisiin majoitustarpeisiin. Hotellin laadukkuus ja joustavuus yhdistettynä oman kodin mukavuuksiin. Airbnb:n kautta voi joskus törmätä ongelmiin avainten saamisen ja muun suhteen, mutta Kotimaailman kalustetuissa asunnoissa paikallinen yrittäjämme osaavan henkilökunnan kanssa pitävät huolen, että majoittumisesi sujuu huolettomasti. Asunnot ovat hyvin siivottuja saapuessasi, avaimet saat takuuvarmasti ja tarvittaessa majoitusta on helppo jatkaa pitemmäksikin aikaa. Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan. Majoitu Vaasan keskustassa edullisesti, mutta mukavasti ja laadusta tinkimättä. Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laatuaikaa Vaasassa,

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Mikäli yritykselläsi on keikkatyöläisiä Vaasassa, kalustetut asuntomme ovat mukava majoituspaikka heillekin komennuksen ajaksi. Monet paljon työnsa takia matkustavat manailevat hotellikuolemaa, mutta meidän asunnoissamme olonsa voi tehdä niin kotoisaksi kuin haluaa. Älä suotta maksa maltaita hotellimajoituksesta, vaan varaa kodikas asunto meiltä!

Iskikö kotiisi remontti?

Jos kotonasi sattui vesivahinko tai muu ikävä yllätys ja tarvitset pikaisesti majapaikkaa, me autamme. Voit saada majoituksen jopa saman päivän aikana ja meille sinun ei tarvitse maksaa takuuvuokria. Tai jos tiedät asuntoosi olevan tulossa remontin, kysy jo hyvissä ajoin tarjousta tarvitsemallesi ajanjaksolle! Myös lähtöpäivä voidaan sopia joustavasti, meillähän ei irtisanomisaikaa ole.

Kalustettu asunto Vaasassa - meillä on! 

Katso hinnat täältä
Varaustilanteemme vaihtelee paljon, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen tarkistamiseksi. Mikäli toivomallesi ajalle ei löydy mieleistäsi asuntoa tästä linkistä tai etsit majoitusta yli viikoksi, ota meihin yhteyttä!

Maksa majoitus painamalla alla olevaa maksunappia

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta

Voit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille: 050 377 66 86

 

Nina Hägen, yrittäjä

050 377 6686

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *