Tampere

'Kiitos paljon kaikesta! Oli mukava käyttää teidän majoituspalveluanne. Huoneisto oli siisti ja miellyttävällä alueella. Autopaikka  oli iso plussa ja lähikauppa oli lähellä. Oli erittäin rentouttava viikonloppu saunomisineen ja pehmeine sänkyineen! Kun tulemme taas Tampereelle varaamme jälleen Kotimaailmasta huoneiston.

Kiitos vielä kerran palvelusta!! =)'

Toimistomme palvelee arkisin klo 10-17!

Löydät meidät osoitteesta Rongankatu 4, katutaso

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää

Tavoitat meidät sähköpostitse tampere@kotimaailma.com ja puhelimitse 050 377 6169

Facebook-sivuillemme tästä

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta Tampereella

 

Asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi! Kotimaailma tarjoaa sinulle laadukkaan vaihtoehdon hotellille Tampereella. Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin asuitpa sitten Tampereella vuorokauden, viikkoja tai kuukausia.

Kaikki Tampereen kalustetut asuntomme sijaitsevat Tampereen keskustan alueella. Hämeenkatu on lähimmistä asunnoistamme vain muutaman askeleen päässä ja kaikkein kauimmaisistakin sinne on matkaa enintään 1,0 kilometriä. Kalustetut asuntomme ovat täysin varusteltuja sekä laadukkaasti ja viihtyisästi kalustettuja.

Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön, pyykinpesukoneen ja parvekkeen. Lisäksi useissa asunnoissamme on myös oma sauna, ja mikä parasta, väljät tilat.

Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on täydellinen ja edullinen majoitusvaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Tampereelta päiviksi tai viikoiksi. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Tampereella, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Oma kaupunkikotisi Tampereella

Meillä yhdistyvät hotellin laadukkuus ja joustavuus sekä oman kodin mukavuus.

Etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Kotimaailmalla on, kuten myös Airbnb:llä, kalustettuja asuntoja tarjolla eri pituisiin tarpeisiin jo 17 paikkakunnalla Suomessa, ja voit tehdä varauksen osaan asunnoistamme myös Airbnb:n kautta. Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan. Majoitu Tampereella edullisesti mutta mukavasti. Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laadukasta aikaa Tampereella.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Etsitko järkevämpää vaihtoehtoa hotellille Tampereella? Tampereen keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Tampereen Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, jolloin rautaiset ammattilaisenne voivat keskittyä työntekoon.

Sijaisasunto Tampereella

Varaa meiltä remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto vaikka jo tänään.

Kalustettu asunto Tampere – meillä on!

Katso hinnat täältä.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä varmistamiseksi tämänhetkisen majoitustilanteemme. Mikäli toivomallesi ajalle ei löydy mieleistäsi kalustettuja asuntoa tästä linkistä, tai etsit majoitusta yli viikoksi ota meihin yhteyttä!

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta

Voit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille.

Jouni Mäenpää
040 550 4647


Toimisto
050 377 6169Toimistomme
Rongankatu 4
33100 Tampere
Avoinna arkisin klo 10–17

Etsitkö kalustettua asuntoa alle 7 vuorokaudeksi?

Tarkista saatavuus ja tee varaus tästä linkistä »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *