Rovaniemi

Tervetuloa Rovaniemelle!

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta Rovaniemellä

Asu kuin kotonasi, silloinkin, kun et voi asua kotonasi! Kotimaailma Apartments Rovaniemi tarjoaa sinulle laadukkaan vaihtoehdon hotellille Rovaniemen ydinkeskustassa.  Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka yövytkin muualla, kuin omassa kodissasi.  Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin hyvällä sijainnilla viivyitpä Rovaniemellä vuorokauden tai viikkoja.

Rovaniemen keskustan kalustetut ja täysin varustellut asunnot sijaitsevat aivan keskustan alueella, kävelymatkan päässä useimmista nähtävyyksistä.  Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön ja mikä parasta, väljät tilat.  Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on edullinen majoitusvaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Rovaniemeltä päiviksi tai viikoksi.  Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Rovaniemellä, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Oma kaupunkikotisi Rovaniemellä

Miten ihanalta tuntuukaan hörpätä aamukahvit auringon paisteessa kävelykadulla? Käyskenteletkö kenties mieluimmin Kemijoen rantamaisemissa vai nautitko mieluimmin Arktikumin ja korundin tarjoamista kulttuurielämyksistä.  Nämäkin kaikki ovat kävelymatkanetäisyydellä Kotimaailma Rovaniemen kaupunkikodeista.

Hotellin laadukkuus ja joustavuus, oman kodin mukavuus, etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Kotimaailmalla on, kuten myös Airbnb:llä, kalustettuja asuntoja tarjolla eri pituisiin tarpeisiin jo 13. paikkakunnalla Suomessa, ja voit tehdä varauksen osaan asunnoistamme myös Airbnb:n kautta. Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan. Majoitu Rovaniemen keskustassa edullisesti, mutta laadusta tinkimättä ja mukavasti.  Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laadukasta aikaa Lapin pääkaupungissa.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Rovaniemen keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen.  Etsitkö järkevää vaihtoehtoa hotellille Rovaniemellä?  Rovaniemen Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden, mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana.  Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon.

Sijaisasunto Rovaniemellä

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto.

Kalustettu asunto Rovaniemi - meillä on !

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Mikäli toivomallesi ajalle ei löydy mieleistäsi kalustettua asuntoa tästä linkistä, tai etsit majoitusta yli viikoksi ota meihin yhteyttä!  Katso hinnat täältä.

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta

Voit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille:

Toimisto
050 377 6138


Toimistomme
Rovakatu 7
96100 Rovaniemi
Avoinna arkisin 10-17

Tilaa uutiskirjeemme

Esimerkkejä asunnoistamme Rovaniemellä

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *