Oulu

"Olemme käyttäneet Kotimaailman palvelua Oulussa jo useiden kurssiemme kohdalla opettajan majoittamiseen. Kotimaailman palvelu on ollut ainakin meidän kohdallamme hyvää, joustavaa ja luotettavaa." - Anna-Kaarina Lind,
Medika Nova Oy

 

Löydät meidät myös Facebookista!

Löydät fb-sivuiltamme myös paljon kuvia Oulun asunnoistamme

Kotimaailma Oulu Facebookissa

"Projektiryhmä oli erittäin tyytyväinen asuntoon, sen sijaintiin ja varusteluun. He olivat myös tyytyväisiä, kun saivat kaikki majoittua samassa paikassa ja hotellia kodinomaisemmassa ympäristössä. Tulemme jatkossakin kääntymään heidän puoleensa, kun tarvitsemme majoituspalvelua Oulussa." - Stina Marttila, Cloud Asset Oy

Kalustettuja asuntoja Oulussa

Asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi! Kotimaailma tarjoaa sinulle laadukkaan vaihtoehdon hotellille Oulussa. Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin, asuit Oulussa vuorokauden tai viikkoja.

Oulun 40 kalustettua asuntoa sijaitsevat Oulun keskustan alueella. Kävelykatu Rotuaarilta lähimmät asuntomme ovat muutaman askeleen päässä ja kaikkein kauimmaisetkin lähempänä kuin 1,5 kilometriä. Kalustetut asuntomme ovat täysin varusteltuja ja laadukkaasti kalustettuja.

Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön, pyykinpesukoneen ja useissa asunnoissa myös oman saunan, ja mikä parasta, väljät tilat.

Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on täydellinen ja edullinen majoitusvaihtoehto hotellille. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Oulussa kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Oma kaupunkikotisi Oulussa

Etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Kotimaailmalla on kalustettuja asuntoja tarjolla eri pituisiin tarpeisiin jo 16 paikkakunnalla Suomessa, ja voit tehdä varauksen osaan asunnoistamme myös Airbnb:n kautta. Kotimaailman asiakkaana käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan. Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laadukasta aikaa Oulussa.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Oulun keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Etsitko kustannustehokkaampaa vaihtoehtoa hotellille Oulussa? Oulun Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon.

Sijaisasunto Oulussa

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Jos vesiputki pamahti, tai suunniteltu remontti lähestyy, kauttamme saat väliaikaisen asunnon joustavasti nopeallakin aikataululla.

Kalustettu asunto Oulu – meillä on!

Katso hinnat täältä.

Varaustilanteemme vaihtelee paljon, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen tarkistamiseksi. Mikäli toivomallesi ajalle ei löydy mieleistäsi kalustettua asuntoa tästä linkistä, tai etsit majoitusta yli viikoksi ota meihin yhteyttä!

Ajankohtaista 

Toimistomme on muuttanut! Uusi osoitteemme on Vanhantullinkatu 3B. Tervetuloa!

Lue myös vinkkejä Oulun majoittumisesi ajaksi!

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta

Voit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille:

Esittelyssä Oulun Kotimaailma-yrittäjä

”Yrittäjyys on tuonut uutta virtaa työhön”

Olen ollut Kotimaailmalla töissä vuodesta 2009, ja vetänyt siitä asti Oulun toimipistettä. Kun Kotimaailma siirtyi yrittäjävetoiseen franchising-malliin, tuntui luontevalta jatkaa yrittäjänä Kotimaailma-ketjussa. Myös tutut työkaverini siirtyivät... Lue lisää

Tilaa tästä Oulun parhaat tarjoukset sähköpostiisi

Etsitkö kalustettua asuntoa alle 7 vuorokaudeksi?

Tarkista saatavuus ja tee varaus tästä linkistä »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *