Kuopio

Matkatyö? Vesivahinko? Putkiremontti?
Kotimaailma nyt myös Kuopiossa!

Ota yhteyttä: 050 377 6668 / kuopio@kotimaailma.com

Huoneisto on torin lähellä, todella siisti ja asunnossa kaikki tarpeellinen. Plussana autohallipaikka ja sauna. Todellakin suosittelemme!
Vesivahingon kokenut lapsiperhe

Ota yhteyttä: 050 377 6668 / kuopio@kotimaailma.com

Myimme oman kodin ja tarvitsimme asunnon kunnes uusi asuntomme valmistui.  Reilu kuukausi sujui todella kotoisasti ja pystyimme elämään normaalia elämää.  Kiitos hienosta palvelusta!

Ota yhteyttä: 050 377 6668 / kuopio@kotimaailma.com

Majoitu Kuopiossa kalustetuissa asunnoissa – kodikkaasti ja mukavasti

Kuopio on Itä-Suomen kasvukeskus ja on sitä kautta myös luonnollinen toimialue Kotimaailman kalustetuille asunnoille. Myös Kuopion suuret työprojektit ja hankkeet sekä runsas tapahtumatarjonta vahvistavat näkemystämme entisestään Kuopiosta yhtenä Kotimaailma-kaupunkina majoitustarpeen jatkuvasti kasvaessa.

Kotimaailma avasi uuden toimipisteen Kuopioon syyskuussa 2016, jolloin ensimmäiset asuntomme valmistuivat asiakkaidemme käyttöön. Lue lisää nettisivujemme ajankohtaista osiosta, ja Kotimaailma Kuopion Facebook sivuilta.

Miksi valita Kuopiosta kalustettu asunto kauttamme, eikä esimerkiksi hotellia ja AirBnB:tä?

Majoitutko mieluummin kodinomaisessa asunnossa vai hotellissa? Meidän asiakkaamme valitsevat kalustetun asunnon, eikä ihme. Meillä saat tehdä rauhassa omat ruokasi ja asua ja elää omilla ehdoillasi, vaikka syystä tai toisesta majoitutkin muualla kuin omassa kodissasi. Asunnoistamme löytyvät kaikki mukavuudet astian- ja pyykinpesukoneista lähtien, olohuoneessa voit rentoutua vaikkapa kirjaa lueskellen tai televisiota katsellen, ja illalla köllähtää unille mukavaan sänkyyn. Aivan kuin kotonasi. Lähes kaikissa asunnoissamme on lisäksi parveke.

Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on edullinen majoitusvaihtoehto myös hotellille. Se on ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle, majoituitpa Kuopiossa muutaman vuorokauden tai jopa kuukausia. Huoneistohotellin joustavuus ja AirBnB:n vapaus, mutta ilman huolia mutkista matkassa!

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Mikäli yritykselläsi on keikkatyöläisiä Kuopiossa, kalustetut asuntomme ovat mukava ja kustannustehokas majoituspaikka heillekin komennuksen ajaksi. Monet paljon työnsa takia matkustavat manailevat hotellikuolemaa, mutta meidän asunnoissamme olonsa voi tehdä niin kotoisaksi kuin haluaa. Älä suotta maksa maltaita hotellimajoituksesta, vaan varaa kodikas asunto meiltä!

Tarvitsetko sijaisasuntoa remontin ajaksi?

Jos kotisi joutui remonttiin vesivahingon tai muun ikävän sattuman johdosta, ja tarvitset pikaisella aikataululla väliaikaista asuntoa, ei hätää. Meiltä voit saada kalustetun asunnon jo saman päivän aikana, ilman takuuvuokria. Teemme yhteistyötä myös paikallisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos kotiisi on tulossa esim. putkiremontti, kysy meiltä tarjousta jo hyvissä ajoin tarvitsemallesi ajanjaksolle. Lähtöpäiväkin voidaan sopia joustavasti, meillähän ei irtisanomisaikaa ole! Myös perheen lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan meille.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä, oli majoitustarpeesi Kuopiossa lyhyt- tai pitkäkestoinen! Mukava loma-asunto, kodikas keikkakämppä tai muuten vain väliaikainen asunto, meiltä löytyy!

050 377 6668

Toimisto (HUOM! Osoitteemme on muuttunut!)
Puijokatu 45, katutasossa
70300 Kuopio
Avoinna arkisin 10-17, muina aikoina sopimuksen mukaan

Etsitkö kalustettua asuntoa alle 7 vuorokaudeksi?

Tarkista saatavuus ja tee varaus tästä linkistä »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *