Jyväskylä

Tervetuloa Jyväskylän Kotimaailmaan!

 

Toimistomme palvelee arkisin klo 10-17.

Löydät meidät osoitteesta Kauppakatu 12, katutaso

Varauksen teet helposti alla olevasta "Varaa nyt"-painikkeesta 

Löydät meidät myös Facebookista!

 

Majoitusta kalustetuissa ja kodinomaisissa asunnoissa Jyväskylässä

Kun haluat asua mukavasti ja tilavasti, Kotimaailma on majoittajasi Jyväskylässä. Meillä voit tehdä rauhassa omat ruokasi ja nauttia kodinomaisesta tunnelmasta. Kalustetut asuntomme tarjoavat sinulle mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Saat käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin lähellä palveluita ja hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Vaihtoehtona keskustan asunnoille, tarjoamme majoitusta myös keskustan laitamilla. Nämäkin huoneistot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä ja matkaa keskustaan on vain muutama kilometri. Autolla liikkuville, myös pysäköintipaikka on näissä huoneistoissa saatavilla.

Jyväskylän asuntojemme varustelu

Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön, pyykinpesukoneen, useissa asunnoissa myös oman saunan ja parvekkeen, sekä erityisesti väljät tilat. Sängyt ovat valmiiksi pedattuina ja pyyhkeet odottavat kylpyhuoneessa. Majoituksen hintaan sisältyy myös sähkö- ja vesimaksut sekä internet (wifi).

Kaikissa huoneistoissamme on täydellinen varustelu, jolloin asiakkaidemme tarvitsee tuoda mukanaan vain vaatteet ja hygieniatarvikkeet.

Asunnoista löytyy mm.:

- huonekalut
- taulu-TV
- mikroaaltouuni
- leivänpaahdin
- kahvinkeitin
- vedenkeitin
- hiustenkuivain
- silitysrauta- ja lauta
- siivousvälineet
- käsi- ja kylpypyyhkeet
- liina- ja vuodevaatteet
- kaikki ruoanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet
- astianpesukone
- oma pyykinpesukone

Olipa majoitustarpeesi lyhyt- tai pitkäaikainen, täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on helppo ja edullinen ratkaisu etsiessäsi majoitusta Jyväskylästä.

Asunnon varaaminen on helppoa ja nopeaa

Kalustetut asuntomme Jyväskylässä ovat turvallinen ja joustava ratkaisu erilaisiin majoitustarpeisiin. Paikallinen yrittäjä henkilökuntansa kanssa pitävät sinusta huolen varausprosessista asunnon takaisinluovutukseen. Voit tehdä varauksen soittamalla meille, lähettämällä sähköpostia tai kotisivujemme kautta. Autamme löytämään juuri sinulle sopivan sijaisasunnon.

Oma kaupunkikotisi Jyväskylässä

Meillä yhdistyvät hotellin laadukkuus ja joustavuus sekä oman kodin mukavuus.

Etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Kotimaailmalla on, kuten myös Airbnb:llä, kalustettuja asuntoja tarjolla eri pituisiin tarpeisiin jo 17 paikkakunnalla Suomessa, ja voit tehdä varauksen osaan asunnoistamme myös Airbnb:n kautta. Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan. Majoitu Jyväskylässä edullisesti mutta mukavasti. Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laadukasta aikaa Jyväskylässä.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Onko yrityksellänne projekteja Jyväskylässä? Kalustetuissa asunnoissamme majoitat keikkatyöläiset edullisesti ja joustavasti. Tilavat asuntomme tarjoavat mahdollisuuden majoittaa tarvittaessa useammankin henkilön yhdessä huoneistossa, laadusta tinkimättä. Autamme kaikissa majoitustarpeissanne, on sitten kysymys työnjohdon tai rakennusporukan majoittamisesta. Tarjoa työntekijöillesi mukavampi vaihtoehto työmatkan ajaksi.

Voit tehdä kanssamme myös laskutussopimuksen.

Tarvitsetko sijaisasuntoa remontin ajaksi?

Jos kotisi joutui remonttiin vesivahingon tai muun ikävän sattuman johdosta, ja tarvitset pikaisella aikataululla väliaikaista asuntoa, ei hätää. Meiltä voit saada kalustetun asunnon jo saman päivän aikana, ilman takuuvuokria. Teemme yhteistyötä myös paikallisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos kotiisi on tulossa esim. putkiremontti, kysy meiltä tarjousta jo hyvissä ajoin tarvitsemallesi ajanjaksolle. Lähtöpäiväkin voidaan sopia joustavasti, joten voit viipyä juuri niin pitkään kuin tarvetta on. Myös perheen lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneistoistamme.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi.

Kalustettu asunto Jyväskylä – meillä on!

Kotimaailma Apartments Jyväskylä - Kalustetut asuntomme ovat loistava vaihtoehto juuri Sinulle.

Pyydä tarjous

Voit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille:

Teitä palvelee:

Anneli Pérez (yrittäjä) GSM 050 3776 312

Emilia Suhonen GSM 050 3776 195

Toimistomme sijaitsee osoitteessa:
Kauppakatu 12 (katutason liiketila)
40100 Jyväskylä

Avoinna ma-pe 10-17, la-su suljettu.

Tilaa uutiskirjeemme

SEURAA MEITÄ:

Kotimaailma Jyväskylä - löydät meidät Facebookista Facebookissa

Kotimaailma Jyväskylä - löydät meidät instagrammista Instagramissa

linktr.ee/kotimaailmajyvaskyla

Meillä voit maksaa käteisellä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *