Jyväskylä

Tervetuloa Jyväskylän Kotimaailmaan!

 

Majoitu Jyväskylässä kalustetuissa ja kodinomaisissa asunnoissa

Kun haluat asua mukavammin kuin hotellissa, tehdä rauhassa omat ruokasi ja nauttia kodinomaisesta tunnelmasta, Kotimaailma on majoittajasi Jyväskylässä. Kalustetut asuntomme tarjoavat sinulle mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin majoitutpa Jyväskylässä sitten muutaman vuorokauden, viikkoja tai jopa kuukausia. Elä yhtä vapaasti kuin huoneistohotellissa tai Airbnb:n kautta varatussa yksityisasunnossa, mutta ilman huolia mutkista matkassa.

Jyväskylässä vesistöt ovat läsnä niin kaupungissa kuin maaseudulla, ja alueelta löytyy myös paljon mökkejä. Mökkeily on hienoa etenkin kesäisin, mutta jos haluat viettää kaupunkilomaa tai olet työmatkalla, keskustassa majoittuminen on monella tapaa helpoin ratkaisu. Keskustassa sijaitsevat asuntomme ovat kaikki kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä ja palveluista.

Vaihtoehtona keskustan asunnoille, tarjoamme majoitusta myös keskustan laitamilla. Huoneistot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä ja matkaa keskustaan on vain muutama kilometri. Autolla liikkuville, myös pysäköintipaikka on näissä huoneistoissa saatavilla.

Jyväskylän asuntojemme varustelu

Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön, pyykinpesukoneen, useissa asunnoissa myös oman saunan ja parvekkeen, sekä erityisesti väljät tilat. Sängyt ovat valmiiksi pedattuina ja pyyhkeet odottavat kylpyhuoneessa.

Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on täydellinen ja edullinen majoitusvaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Jyväskylästä. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Jyväskylässä, kun majoitustarpeesi on tilapäinen.

Majoittuako hotelliin, varatako asunto Airbnb:n kautta, vai valitako Kotimaailma?

Kalustetut asuntomme Jyväskylässä ovat turvallinen ja joustava ratkaisu erilaisiin majoitustarpeisiin. Hotellin laadukkuus ja ja joustavuus yhdistettynä oman kodin mukavuuksiin. Paikalliset yrittäjämme henkilökuntansa kanssa pitävät sinusta huolen varausprosessista asunnon takaisinluovutukseen. Osan asunnoistamme löydät myös Airbnb:stä, ja voit halutessasi tehdä varauksen sitäkin kautta. Majoitu Jyväskylän keskustassa edullisesti, mutta mukavasti ja laadusta tinkimättä. Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä rentouttava loma tai tehokas työmatka Jyväskylässä.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Onko yrityksellänne projekteja Jyväskylässä? Kalustetuissa asunnoissamme majoitat keikkatyöläiset edullisesti ja joustavasti. Kodikkaat ja tilavat asuntomme tarjoavat mahdollisuuden majoittaa tarvittaessa useammankin henkilön yhdessä huoneistossa, laadusta tinkimättä. Jyväskylän toimipisteemme auttaa mielellään kaikissa majoitustarpeissanne, on sitten kysymys työnjohdon tai rakennusporukan majoittamisesta. Tarjoa työntekijöillesi mukavampi vaihtoehto hotellille.

Jos yrityksenne haluaa tehdä Kotimaailman kanssa laskutussopimuksen tai tarvitsette useamman asunnon, pyydämme ottamaan yhteyttä keskus@kotimaailma.com

Tarvitsetko sijaisasuntoa remontin ajaksi?

Jos kotisi joutui remonttiin vesivahingon tai muun ikävän sattuman johdosta, ja tarvitset pikaisella aikataululla väliaikaista asuntoa, ei hätää. Meiltä voit saada kalustetun asunnon jo saman päivän aikana, ilman takuuvuokria. Teemme yhteistyötä myös paikallisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos kotiisi on tulossa esim. putkiremontti, kysy meiltä tarjousta jo hyvissä ajoin tarvitsemallesi ajanjaksolle. Lähtöpäiväkin voidaan sopia joustavasti, meillähän ei irtisanomisaikaa ole! Myös perheen lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan meille.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi.

Kalustettu asunto Jyväskylä – meillä on! Katso hinnat täältä.

Hotelli Jyväskylä - Kotimaailman kalustetut asunnot ovat hyvä vaihtoehto perinteiselle hotellille.

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta

Voit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille:

Teitä palvelee:

Anneli Pérez GSM 050 3776 312

Emilia Suhonen GSM 050 3776 195

Toimistomme sijaitsee osoitteessa:
Kauppakatu 12 (katutason liiketila)
40100 Jyväskylä

Avoinna ma-pe 10-17, la-su suljettu.

Tilaa uutiskirjeemme

Kotimaailma Oulu - löydät meidät Facebookista Seuraa meitä Facebookissa

Kotimaailma Oulu - löydät meidät instagrammista Seuraa meitä Instagramissa »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *