Joensuu

Tervetuloa Joensuuhun!

Meiltä löydät kalustettuja asuntoja ja hyvää palvelua! Lisäämme asuntoja kuukausittain, ota yhteyttä viimeisimmän asuntotilanteen osalta suoraan toimistomme henkilökuntaan GSM 050 377 6303 tai joensuu@kotimaailma.com

Tervetuloa!

Toimistomme löydät osoitteesta Torikatu 19 LH 15!

Otamme varaustiedusteluja vastaan: joensuu@kotimaailma.com / 050 377 6303

Kalustettuja asuntoja Joensuussa

Kotimaailma Joensuun kalustetut ja täysin varustellut asunnot Joensuun keskustan alueella ovat hyvä vaihtoehto hotellille. Asunnoissamme saat käyttöösi perinteiseen hotelliin verrattuna aina muun muassa täysin varustellun keittiön, pyykinpesukoneen, ja useissa asunnoissa myös oman parvekkeen. Asunnosta löytyy myös liinavaatteet ja pyyhkeet, joten sinun ei tarvitse tuoda mukanasi kun omat henkilökohtaiset tavarasi. Keittiössä kokkaat suosikkiruokiasi, olohuoneessa löhöilet vaikkapa kirjaa lukien ja yösi nukut levollisesti mukavassa vuoteessasi - aivan kuin kotonasi.

Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin hyvällä sijainnilla, viivytpä Joensuussa sitten vuorokausia, viikkoja tai kuukausia. Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on täydellinen ja edullinen majoitusvaihtoehto. Hieman kuin huoneistohotelli, mutta ilman hotellinaapureita. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle, kun asunnontarpeesi on tilapäinen. Vältyt esimerkiksi vuokravakuuksien, vesimaksujen ja muiden ylimääräisten kulujen maksamiselta.

Miten ihanaa olisikaan hörpätä aamu- tai iltapäiväkahvit Joensuun torilla? Tai miten mukavaa olisi yhdistää rannalla makoilu, luonto ja kaupunkiasuminen yhdeksi kokonaisuudeksi? Joensuussa tämä on mahdollista. Joensuun tori on tunnettu markkinoista, myyjäisistä ja erilaisista tapahtumista. Kaikki Joensuun palvelut, kuten ravintolat, kuntosalit, kaupunginteatteri, korkeakoulut, taidemuseo Onni, Linnunlahden ranta ja ostoskeskukset sijaitsevat vain kävelymatkan päässä Joensuun kaupunkikodeista.

Varaa käyttöösi kalustettu asunto kauttamme ja vietä laadukasta aikaa Joensuussa! Kuvia asunnoistamme löydät sivun alalaidasta.

Kalustettu asunto Joensuusta Kotimaailmalta vai Airbnb:stä?

Etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Voit tehdä varauksen asuntoihimme myös Airbnb:n kautta. Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon, käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessisi ajan.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi.

Kalustettu asunto Joensuu – meillä on! Katso alustavat hinnat täältä.
Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta.

Partnerisi myös henkilöstösi majoittamisessa

Etsitko kustannustehokkaampaa vaihtoehtoa hotellille? Haluatko, että työntekijäsi asuvat kodinomaisesti myös silloin, kun he ovat työmatkalla? Joensuun Kotimaailmalla saat käyttöösi hotellin joustavuuden, mutta samalla myös edullisemman ja asiakaslähtöisemmän tavan majoittaa henkilöstösi heidän työmatkansa aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi ja rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon. Joustava palvelumme tulee esille esimerkiksi silloin, kun keikkatyön loppumisajankohta ei ole vielä tiedossa. Voimme tarvittaessa jättää henkilöstösi lähtöpäivän avoimeksi ja katsoa majoituksen kestoa todellisten tarpeidenne mukaisesti.

Väliaikaisasunto remontin ajaksi

Asu kuin kotonasi, myös remontin aikana! Onko sinulle sattunut vesi- tai palovahinko? Onko sinulla edessä putkiremontti? Jos tarvitset pikaisesti majoituspaikkaa, me autamme. Voit saada varattua majoituksen jopa saman päivän aikana! Jos tiedät, että asuntoosi on tulossa remontti, voit kysyä tarjousta asunnoistamme tarvitsemallesi ajanjaksolle jo hyvissä ajoin. Korjauksen tai remontin ajaksi saat meiltä joustavan, mukavan ja helpon sijaisasunnon. Voimme jättää lähtöpäivämääräsi avoimeksi, eikä sinun ei tarvitse huolehtia remontin aikataulun muutoksista. Teemme yhteistyötä myös kaikkien paikallisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Onko sinulla lemmikki, jonka haluat ottaa mukaan uuteen väliaikaiskotiisi? Ei hätää, Kotimaailmalle myös lemmikit ovat tervetulleita!

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta

Voit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille.

Joensuu asiakaspalvelu ja myynti  050 377 6303 

joensuu@kotimaailma.com

Toimistomme
Torikatu 19 LH 15
80100 Joensuu

Avoinna arkisin klo 10-17. Välillä toimistomme on suljettu klo 12-15 välisenä aikana siivousten vuoksi.

Muina aikoina toimistomme on auki sopimuksen mukaan.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Lue myös vinkkejä Joensuuhun majoituksesi ajaksi!

Voit jättää arvostelusi majoitussopimuksen yhteydessä jaettavalla palautelomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen joensuu@kotimaailma.com.

Tilaa uutiskirjeemme

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *