Helsinki 

Yritysmatkaajien arki sujuu Kotimaailma Helsingin avulla

perjantai 06.03.2020

Niko Tuominen, Advisor eCraft Oy Ab:sta on hyödyntänyt Kotimaailma Helsingin palveluita vaihtoehtona hotelleille useammalla työmatkalla vuosien aikana. Hän näkee asuntojen keskeisenä etuna niiden sijainnin ja positiivisen vaikutuksen kiireiseen arkeen. Usein työmatkat taittuvat myös kollegojen kanssa.

Tuomista miellyttää yritysmatkaajana Kotimaailma Helsingin asunnoissa etenkin se, miten tilat mahdollistavat yhteisöllisyyden ja arjen sujuvuuden.

- Kyllä se aina hotelliyöpymisen voittaa, Kotimaailman asunnoissa on omat tilat sekä vapaus rentoutua ja tehdä töitä. Muun muassa ruuan laitto onnistuu sujuvasti, ja yleisellä tasolla arki helpottuu merkittävästi. Hotelleissa herkemmin poistutaan omiin oloihin ja huoneisiin. Kotimaailman asunnoissa yhteisöllisyys puolestaan vahvistuu, kertoo Tuominen.

Asuntojen keskeinen sijainti ja hyvä varustelu ovat olleet tärkeitä tekijöitä, kun yritysmatkaajat ovat valinneet Kotimaailman. Kotimaailma Helsingin asunnot voivat Tuomisen mukaan tuoda lisäarvoa myös suoraan työtehoon.

- Asunnoissa meille on mahdollistunut vapaamuotoisempi ideointi, kun oleskelu ja työskentely eivät ole olleet niin määriteltyjä. Ideatkin ovat virranneet vapaammin omassa tilassa. Kotimaailman asunnot ovat tarjonneet loistavan ratkaisun majoittua keskeisillä paikoilla arjen kiireessä, tyytyväinen Tuominen kiteyttää.

Kotimaailma tarjoaa kalustettuja asuntoja lyhyeen ja pitkäaikaiseen tarpeeseen. Kotimaailmalla on Suomessa yli 300 kalustettua kotia tilapäiseen majoitustarpeeseen.

« Takaisin

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *