Helsinki 

   

Kalustettuja asuntoja ja asumista Helsingissä

Asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi! Kotimaailma Apartments Helsinki tarjoaa sinulle laadukkaan vaihtoehdon hotellille Helsingin ydinkeskustassa. Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin hyvällä sijainnilla viivytpä Helsingissä vuorokauden tai viikkoja.
Helsingin keskustan kalustetut ja täysin varustellut asunnot sijaitsevat keskustan alueella, kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja monista päänähtävyyksistä kuten Senaatintorilta ja Eduskuntatalolta.
Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön ja mikä parasta, väljät tilat.
Tällainen kalustettu väliaikaisasunto on edullinen asumisvaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Helsingistä päiviksi tai viikoiksi. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Helsingissä kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Tutustu asuntoihin täältä.

Esimerkkihintoja:

Yksiöissä
Alk. 450 euroa/viikko tai 1300 euroa/kk
Mahdollisuus majoittaa 1-2 henkilöä

Kaksioissa
Alk. 580 euroa/viikko tai 1500 euroa/kk
Mahdollisuus majoittaa 1-4 henkilöä

Kolmioissa
Alk. 850 euroa/viikko tai 2300 euroa/kk
Mahdollisuus majoittaa 1-6 henkilöä

Hintamme sisältävät mm. liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen ja ilmaisen internet-yhteyden täysin varustelluissa huoneistoissa.
Minimivuokrausaika 1 viikko.

Oma kaupunkikotisi Helsingissä

Miten ihanalta tuntuukaan hörpätä aamukahvit auringon paisteessa Kauppatorilla? Käyskenteletkö kenties mieluummin Esplanadin puistossa vai nautitko taide-elämyksistä Nykytaiteen museossa Kiasmassa? Nämäkin kaikki ovat kävelymatkan etäisyydellä Kotimaailma Helsingin kaupunkikodeista.
Hotellin laadukkuus ja joustavuus, oman kodin mukavuus, etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Kotimaailmalla on, kuten myös Airbnb:llä, kalustettuja asuntoja tarjolla eri pituisiin tarpeisiin. Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan. Majoitu Helsingin keskustassa edullisesti, mutta laadusta tinkimättä ja mukavasti.

Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laadukasta aikaa Suomen pääkaupungissa.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Helsingin keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi asumisratkaisuksi. Etsitkö järkevää vaihtoehtoa hotellille Helsingissä? Helsingin Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon.

Sijaisasunto Helsingissä

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Lähtöpäivän voi jättää avoimeksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia remontin aikataulukäänteistä.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä!

Kalustettu asunto Helsinki – meillä on! 

Etsimme lisää asuntoja tarjontaamme

Onko sinulla sijoitusasuntona yksiö, kaksio tai kolmio, jonka haluaisit vuokrata käyttöömme? Olemme kiinnostuneita myös useammasta asunnosta kerralla.  Tarjoa meille asuntoa tästä. Me yrittäjinä pidämme asunnosta hyvää huolta ja maksamme vuokran aina ajallaan. Saat meistä luotettavan kumppanin ja vuokralaisen! 

 

 

 

Helsinki

Asiakaspalvelu ja kuluttajamyynti

Yritysmyynti (Äriklientidele)
Argo Rosenthal
+358 40 036 2474 
argo.rosenthal@kotimaailma.com

Johto
toimitusjohtaja, yrittäjä Tarmo Herlevi
+358 44 085 2300
tarmo.herlevi@kotimaailma.com
Toimistomme
Malmin raitti 9
00700 Helsinki

Avoinna vain sopimuksen mukaan

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *