Helsinki 

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta Helsingissä

Asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi! Kotimaailma Apartments Helsinki tarjoaa sinulle laadukkaan vaihtoehdon hotellille Helsingin ydinkeskustassa. Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin hyvällä sijainnilla viivytpä Helsingissä vuorokauden tai viikkoja.
Helsingin keskustan kalustetut ja täysin varustellut asunnot sijaitsevat keskustan alueella, kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja monista päänähtävyyksistä kuten Senaatintorilta ja Eduskuntatalolta.
Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön ja mikä parasta, väljät tilat.
Tällainen kalustettu väliaikaisasunto on edullinen majoitusvaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Helsingistä päiviksi tai viikoiksi. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Helsingissä kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Oma kaupunkikotisi Helsingissä

Miten ihanalta tuntuukaan hörpätä aamukahvit auringon paisteessa Kauppatorilla? Käyskenteletkö kenties mieluummin Esplanadin puistossa vai nautitko taide-elämyksistä Nykytaiteen museossa Kiasmassa? Nämäkin kaikki ovat kävelymatkan etäisyydellä Kotimaailma Helsingin kaupunkikodeista.
Hotellin laadukkuus ja joustavuus, oman kodin mukavuus, etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Kotimaailmalla on, kuten myös Airbnb:llä, kalustettuja asuntoja tarjolla eri pituisiin tarpeisiin. Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan. Majoitu Helsingin keskustassa edullisesti, mutta laadusta tinkimättä ja mukavasti.

Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laadukasta aikaa Suomen pääkaupungissa.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Helsingin keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Etsitkö järkevää vaihtoehtoa hotellille Helsingissä? Helsingin Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon.

Sijaisasunto Helsingissä

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Lähtöpäivän voi jättää avoimeksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia remontin aikataulukäänteistä.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä!

Kalustettu asunto Helsinki – meillä on! Katso hinnat täältä.

Etsimme lisää asuntoja tarjontaamme

Onko sinulla sijoitusasuntona yksiö, kaksio tai kolmio, jonka haluaisit vuokrata käyttöömme? Olemme kiinnostuneita myös useammasta asunnosta kerralla.  Lähetä sähköpostia osoitteeseen helsinki@kotimaailma.com ja kerro meille kohteestasi. Me yrittäjinä pidämme asunnosta hyvää huolta ja maksamme vuokran aina ajallaan. Saat meistä luoettavan kumppanin ja vuokralaisen! 

 

 

Helsinki

Asiakaspalvelu ja kuluttajamyynti
+358 29 1700 851

Operatiivinen johto 
operatiivinen johtaja Antti Junttonen
+358 50 441 7555


Yritysmyynti 
yrittäjä Tarmo Herlevi
+358 44 085 2300

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *