Espoo

 

Kalustettuja asuntoja ja asumista Espoossa

Kotimaailma palvelee myös Helsingin naapurikaupungeissa Espoon talousalueilla useammassa pisteessä. Olemme laajentaneet kalustettujen asuntojen tarjontaa kattamaan koko pääkaupunkiseudun talousalueen.  Espoon tarjonnassa yhdistyvät erittäin laadukkaat asunnot ja erinomaiset kulkuyhteydet myös Helsingin keskustaan metrolla, junalla, bussilla tai omalla autolla.

Laadukkaat kalustetut asunnot Espoo

Espoossa sijaitsee useita yrityskeskuksia ja korkeakouluja, joten asunnot palvelevat erinomaisesti työkomennuksella olevia ja opiskelijoita. Vehreät, puistomaiset asuinympäristöt sekä Nuuksion kansallispuisto tarjoavat tekemistä ja näkemistä aivan Helsingin lähialueella myös lapsiperheille ja aktiivimatkailijoille. Asuntomme sijaitsevat aina nopeiden etäisyyksien ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Partnerisi henkilöstön asumisratkaisuissa

Espoon keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Etsitkö järkevää vaihtoehtoa hotellille Helsingin alueelta? Espoon, Vantaan ja Helsingin Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon. Haluatko saada kustannustehokasta majoitusta koko Suomen alueella? Teemme mielellämme teidän kanssa sopimuksen, jossa takaamme hinnat valtakunnallisesti.

Sijaisasunto pääkaupunkiseudulta

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Lähtöpäivän voi jättää avoimeksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia remontin aikataulukäänteistä.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä!

Kalustettuja asuntoja koko pääkaupunkiseudulla

Kalustettu huoneisto on hyvä vaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Helsingistä, Espoosta tai Vantaalta. Perinteiseen hotelliin verrattuna käytössäsi on kalustetuissa asunnoissamme aina muun muassa täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone ja mikä parasta, väljät tilat.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä!

Etsimme lisää asuntoja tarjontaamme

Onko sinulla sijoitusasuntona yksiö, kaksio tai kolmio, jonka haluaisit vuokrata käyttöömme? Lähetä sähköpostia osoitteeseen espoo@kotimaailma.com ja kerro meille kohteestasi. Olemme kiinnostuneita myös useammasta asunnosta kerralla. Me yrittäjinä pidämme asunnosta hyvää huolta ja maksamme vuokran aina ajallaan. Saat meistä luotettavan kumppanin ja vuokralaisen!

Espoo

Asiakaspalvelu
Arkisin maanantaista perjantaihin 10-17
+358 44 982 0395

Yrittäjät 
Jani Salovaara
+358 50 354 7070
jani.salovaara@kotimaailma.com

Pauliina Salovaara
+358 50 542 9830
pauliina.salovaara@kotimaailma.com

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *