Yrittäjäksi Turkuun?

Kotimaailma-yrittäjäksi Turkuun!

Kotimaailma-ketju etsii uutta yrittäjää jatkamaan Turun pistettä nykyisen yrittäjän siirtyessä Ketjun johtoon. Turun toimipiste täytti kymmenen vuotta tänä vuonna ja täältä Kotimaailma sai alkunsa. Turun Kotimaailmalla on vahva asiakaskunta ja yritys on hyvässä kunnossa. Kotimaailma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden menestyä yrittäjänä toimialamme ainoassa valtakunnallisessa franchise-ketjussa. Kotimaailma-yrittäjänä saat lisäksi käyttöösi Kotimaailman vahvan brändin, ketjun tuen ja toimivan sekä jatkuvasti kehittyvän majoituskonseptin yhdistettynä monipuolisiin tukipalveluihin.

Tämä mahdollisuus sopii sinulle jos olet suunnitellut yrittäjyyttä yksin tai puolisosi kanssa, sinulla on jo olemassa oleva yritys joka etsii laajenemisvaihtoehtoja tai olet perustamassa yritystä yhtiökumppanin kanssa. Olet kasvuhakuinen, periksiantamaton sekä määrätietoinen ja taloutesi on kunnossa. Luonteenpiirteisiisi kuuluu, että teet loppuun sen mitä aloitat. Turun Kotimaailma-yrittäjälle kuuluu oikeus koko talousalueeseen.

Lue lisää yrittäjäpaketistamme tästä.

Turku on merkittävä satama-, teollisuus- ja yliopistokaupunki, joten asunnot palvelevat erinomaisesti työkomennuksella olevia ja opiskelijoita. Viimeaikojen telakkatilaukset ja muut alueen positiiviset talousuutiset ovat koko maan mittakaavassa omaa luokkaansa. Tämä edesauttaa nykyistäkin korkeamman asiakaspotentiaalin vuoksiksi eteenpäin. Turun alue on tunnettu vilkkaasta kulttuuritarjonnastaan, mikä luo vahvaa kysyntää myös kuluttajasegmenttiin.

Mikäli et löytänyt sinua kiinnostavaa kaupunkia avoimista yrittäjäpaikoista, klikkaa tästä ja kerro mistä alueesta olet kiinnostunut. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!

Turun yrittäjä/Ketjun johto
Aaro Simell

050 377 0660

Voit myös täyttää esitietolomakkeen tästä, ja lähettää sen osoitteeseen rekrytointi@kotimaailma.com jolloin olemme sinuun yhteydessä.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *