Onko Kotimaailma huoneistohotelli?

Kalustettu asunto on enemmän kuin hotellihuoneisto

Kotimaailma vuokraa kalustettuja asuntoja asumiseen tilapäistä asuntoa etsiville yrityksille ja yksityisille. Tyypillisiä Kotimaailman asukkaita ovat paikkakunnalle töihin tulevat työmatkailijat, putkiremonttia paossa olevat pariskunnat, vesivahingon tai muun kotona tapahtuneen vahingon korjausta evakossa olevat yksineläjät, pariskunnat tai lapsiperheet.

Kotimaailmalla ei ole vastaanottoa, ateriapalveluita tai muuta huoneistohotellitoimintaan liittyvää toimintaa. Huoneistohotelli mielletään myös useasti yhdeksi rakennukseksi, jossa kaikki huoneistot ovat hotellimaisessa käytössä ympärivuorokautisen vastaanoton kanssa. Kotimaailmalla ei ole tällaisia rakennuksia.

Kotimaailma on perustettu 2007 palvelemaan nimenomaan kalustettua asuntoa tarvitsevia asukkaita, jotka käyttävät asuntoa asumiseen. Vuonna 2012 asiakkaistamme 92 % oli niin kutsuttuja pitkäaikaisasukkaita, jotka käyttivät asuntojamme vähintään kuukausia. Kotimaailmalla on myös runsaasti asukkaita, jotka asuvat asunnoissamme 1-2 vuotta.

Kotimaailma ei ole huoneistohotelli.

Kalustettu kodinomainen asunto on viihtyisämpi kuin huoneistohotelli!  ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Vantaa »

Espoo »

Sipoo »

Turku »

Tampere »

Hämeenlinna »

Oulu »

Vaasa »

Kuopio »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *