Hämeenlinnan asunnot on nyt saatavilla!

Kalustettuja asuntoja Hämeenlinnassa 

Asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi!

Kotimaailma tarjoaa sinulle laadukkaan vaihtoehdon hotellille Hämeenlinnassa. Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin, asuit Hämeenlinnassa vuorokauden tai viikkoja. Hämeenlinnan kalustetut asunnot sijaitsevat Hämeenlinnan keskustan alueella. Kalustetut asuntomme ovat täysin varusteltuja ja laadukkaasti kalustettuja.Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön, pyykinpesukoneen ja useissa asunnoissa myös oman saunan, ja mikä parasta, väljät tilat.Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on täydellinen ja edullinen majoitusvaihtoehto hotellille. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Hämeenlinnassa, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Oma kaupunkikotisi Hämeenlinnassa

Etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Kotimaailmalla on kalustettuja asuntoja tarjolla eri pituisiin tarpeisiin jo 15. paikkakunnalla Suomessa, ja voit tehdä varauksen osaan asunnoistamme myös Airbnb:n kautta. Kotimaailman asiakkaana käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan. Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laadukasta aikaa Hämeenlinnassa.Partnerisi henkilöstön majoituksessa Hämeenlinnan keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen.

Etsitko kustannustehokkaampaa vaihtoehtoa hotellille Hämeenlinnasta?

Hämeenlinnan Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon.

Sijaisasunto Hämeenlinnassa

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Jos vesiputki pamahti, tai suunniteltu remontti lähestyy, kauttamme saat väliaikaisen asunnon joustavasti nopeallakin aikataululla.

Kalustettu asunto Hämeenlinna – meillä on!

Katso hinnat täältä.

Varaustilanteemme vaihtelee paljon, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen tarkistamiseksi. Mikäli toivomallesi ajalle ei löydy mieleistäsi kalustettua asuntoa lyhyeksi ajaksi tai etsit majoitusta yli viikoksi ota meihin yhteyttä!

Ajankohtaista

Hämeenlinnan asuntopulaa helpottamaan kalustamme useita upeita ja uusia asuntoja Hämeenlinnan keskustaan lokakuun lopousta lähtien. Kaikki uudet yksiöt kaksiot ja kolmiot ovat uutta vastaavia ja niissä on upouudet kalusteet ja varusteet! Pyydä tarjous kalustetusta asunnostaVoit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille:

Yhteystiedot

Juhani Koskinen 040 584 3946

Toimistomme
Sibeliuksenkatu 4 L
13100 HÄMEENLINNA
Avoinna arkisin klo 10–17

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *