Kotiraha

Remontti edessä ja asumiskulut yllättivät?

Onko kotonasi niin iso remontti, että joudut muuttamaan muualle saneerauksen ajaksi? Yhtiövastike juoksee ja samalla maksat vielä sijaisasunnosta vuokraa? KotiRaha helpottaa taloudenhoitoa ja on järkevä tapa maksaa sijaisasunnon vuokra. Kotimaailman kotiRahan voit hakea helposti ja vaivattomasti toimipaikoissamme tai voit hakea rahoitus-päätöksen valmiiksi jo kotonasi.

KotiRahalla sijaiskoti helposti ja nopeasti – Jaa asumisen kulut osiin.

KotiRaha -luoton voit jakaa osiin jopa 72 kuukaudelle!

  • Käyttäessäsi Kotimaailman KotiRahaa et maksa mitään liikkeessämme, vaan lasku tulee kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.
  • Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja kustannukset voit maksaa ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman mitään kuluja.
  • Voit maksaa luoton myös neljässä kuukaudessa ilman korkoa! Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain käsittelymaksun 4 €/kk.

Avaa tili jo tänään!

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat, päätöksen haetusta rahoituksesta saat suoraan sähköpostiisi.

  • Henkilötunnuksesi on oikein
  • Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)

Muistathan lukea yleiset ja erityiset tiliehdot ennenkuin haet luottoa!

Saat luottopäätöksen suoraan sähköpostiisi 24 tunnin sisällä.

Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet tekemään vuokrasopimusta liikkeeseemme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme liikeessämme lopulliset rahoitus-sopimukset sekä varmistamme vuokrauksen.

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin alla olevassa rahoitustaulukossa, lue yleiset sekä erityiset tiliehdot sekä tutustu esitteeseen:

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihto-ehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *