Tietoa meistä

Kotimaailma Apartments - kustannus­tehokasta huoneisto­majoitusta jo 14. paikkakunnalla Suomessa

Kotimaailma Apartments tarjoaa yritys-, vakuutusyhtiö- ja yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja jo 14. paikkakunnalla. Vuonna 2007 Turussa ja Tampereella toimintansa aloittanut yritys laajeni vuonna 2008 Helsinkiin ja Ouluun. 2014 alkaneen franchisetoiminnan myötä toiminta on laajentunut myös Kemi-Tornion, RaahenJyväskylän, Joensuun, Rovaniemen, KuopionVaasan, Espoon ja Naantalin alueille.

Kotimaailma on noussut kolmen suurimman kalustettuja asuntoja tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Voimakkaasti kasvavan ketjun liikevaihto on ylittänyt 3 miljoonan euron rajan vuonna 2015. Vuodesta 2012 yritys on tarjonnut asiakkaille lisäpalveluna kotiRahan, jolla voi tasata asumisen kustannuksia esimerkiksi putkiremontin aiheuttaman tilapäisasumisen aikana.

Liikevaihto yli 4 miljoonaa

Kotimaailma kuuluu kolmen suurimman kalustettuja asuntoja tarjoavan yrityksen joukkoon ja on alan ainoa franchising-periaatteella toimiva ketju Suomessa. Tällä hetkellä Kotimaailma toimii TurussaTampereella, Helsingissä, Kuopiossa, VaasassaOulussa, Kemi-TorniossaRaahessaRovaniemelläJyväskylässä, Joensuussa, Espoossa  ja Naantalissa. Uusia kaupunkeja avataan niin, että vuonna 2017 toimitaan jo yli 15. paikkakunnalla.

Lähitulevaisuudessa kalustettujen asuntojen palveluverkoston suunnitellaan kattavan kaikki suomalaiset yli 30 000 asukkaan kaupungit.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Aaro Simell, johtaja / Vesa Kauppila, johtaja

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa, Espoossa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Yrittäjävetoisen Franchisingliiketoimintamallin mukaisesti toimiva valtakunnallinen Kotimaailma-ketju kasvaa voimakkaasti. www.kotimaailma.com

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *