Tietoa meistä

Kotimaailma Apartments - kustannus­tehokasta huoneisto­majoitusta jo 18. paikkakunnalla Suomessa

Kotimaailma Apartments tarjoaa yritys-, ja julkiselle puolelle sekä vakuutusyhtiö- ja yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja jo lähes 20 paikkakunnalla. Vuonna 2007 toimintansa aloittanut yritys toimii tänä päivänä valtakunnallisena ketjuna ympäri Suomea.

Majoitushinta sisältää kaiken oleellisen, ei ikäviä lisäkustannuksia

Kalustetut asunnot ovat täysin kalustettuja ja varusteltuja. Kotimaailma tarjoaa asiakkaille majoituspalveluita ilman yllättäviä lisäkustannuksia. Esimerkiksi liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina majoituksen hintaa. Tämän lisäksi Kotimailma tarjoaa useita lisäarvoa tuottavia palveluita.  Yhtenä lisäpalveluna on kotiRaha, jolla voi tasata asumisen kustannuksia esimerkiksi putkiremontin aiheuttaman tilapäisasumisen aikana. Katso hinnastot täältä.

Laadukasta asumista - asiakastyytyväisyys korkea

Kotimaailman asunnot sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, asunnot ovat tasalaatuisia, laadukkaita sekä raikkaita. Ketjun eri kaupunkien yrittäjät vastaavat henkilökohtaisesti siitä, että palvelutaso on maan kärkeä. Kotimaailma onkin lähes kaikissa kaupungeissa parhaat asiakasarvostelut saanut toimija.

Ainoa valtakunnallinen alan ketju 

Kotimaailma kuuluu kolmen suurimman kalustettuja asuntoja tarjoavan yrityksen joukkoon ja on alan ainoa valtakunnallinen ketju Suomessa. Tällä hetkellä Kotimaailma toimii  Helsingissä, Vantaalla, SipoossaEspoossaTurussa, TampereellaLahdessaHämeenlinnassaKuopiossa, VaasassaOulussa, Kemi-TorniossaRaahessaRovaniemelläJyväskylässä, Joensuussa, Naantalissa ja Raisiossa.  

Kotimaailma digitalisoituu ja kaupunkipeitto laajenee

Kotimaailma digitalisoi voimaakkasti toimintojaan, jotta aikaa jää enemmän asiakkaille ja toisaalta asiakas voi tehdä majoitusvarauksia milloin ja mistä vaan. Uusia kaupunkeja avataan aktiivisesti. Lisäksi palvelumme tulee yltämään niin sanotussa projektimajoituksessa jokaiseen Suomen kolkkaan. Näin kalustettujen asuntojen palveluverkoston suunnitellaan kattavan kaikki suomalaiset  kaupungit. 

Liikevaihto kasvaa toiminnan mukana

Yrittäjävetoisen ketjun kokonaisliikevaihto on lähes 6 miljoonaa euroa ja kasvu on vuosittain merkittävä. Ketju on kokonaisuudessaan yksityisessä ja kotimaisessa omistuksessa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt suoraan ketjun vetäjille :

Johtaja Vesa Kauppila, partner
vesa.kauppila@kotimaailma.com / 050 329 3413

Johtaja Aaro Simell, partner
aaro.simell@kotimaailma.com / 050 329 3435

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Vantaalla, Sipoossa, Espoossa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Yrittäjävetoisen Franchisingliiketoimintamallin mukaisesti toimiva valtakunnallinen Kotimaailma-ketju kasvaa voimakkaasti. www.kotimaailma.com

Kotimaailma on Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *