Tietoa meistä

Kotimaailma Apartments - kustannus­tehokasta huoneisto­majoitusta jo 16. paikkakunnalla Suomessa

Kotimaailma Apartments tarjoaa yritys-, ja julkiselle puolelle sekä vakuutusyhtiö- ja yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja jo 16. paikkakunnalla. Vuonna 2007 Turussa ja Tampereella toimintansa aloittanut yritys laajeni sen jälkeen  Helsinkiin ja Ouluun ja vuonna 2014 toiminta muuttui franchisetoiminnan myötä valtakunnalliseksi ketjuksi ja toiminta on laajentunut ympäri Suomea.

Majoitushinta sisältää kaiken oleellisen, ei ikäviä lisäkustannuksia

Kalustetut asunnot ovat täysin kalustettuja ja varusteltuja. Kotimaailma tarjoaa asiakkaille majoituspalveluita ilman yllättäviä lisäkustannuksia. Esimerkiksi liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina majoituksen hintaa. Tämän lisäksi Kotimailma tarjoaa useita lisäarvoa tuottavia palveluita.  Yhtenä lisäpalveluna on kotiRaha, jolla voi tasata asumisen kustannuksia esimerkiksi putkiremontin aiheuttaman tilapäisasumisen aikana. Katso hinnastot täältä.

Laadukasta asumista - asiakastyytyväisyys korkea

Kotimaailman asunnot sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, asunnot ovat tasalaatuisia, laadukkaita sekä raikkaita. Ketjun eri kaupunkien yrittäjät vastaavat henkilökohtaisesti siitä, että palvelutaso on maan kärkeä. Kotimaailma onkin lähes kaikissa kaupungeissa parhaat asiakasarvostelut saanut toimija.

Ainoa valtakunnallinen alan ketju 

Kotimaailma kuuluu kolmen suurimman kalustettuja asuntoja tarjoavan yrityksen joukkoon ja on alan ainoa valtakunnallinen ketju Suomessa. Tällä hetkellä Kotimaailma toimii TurussaTampereella, Helsingissä, LahdessaHämeenlinnassaKuopiossa, VaasassaOulussa, Kemi-TorniossaRaahessaRovaniemelläJyväskylässä, Joensuussa, Espoossa, Naantalissa ja Raisiossa.  

Kotimaailma digitalisoituu ja kaupunkipeitto laajenee

Kotimaailma digitalisoi voimaakkasti toimintojaan, jotta aikaa jää enemmän asiakkaille ja toisaalta asiakas voi tehdä majoitusvarauksia milloin ja mistä vaan. Uusia kaupunkeja avataan niin, että vuonna 2019 tulemme toimimaan lähes 20 paikkakunnalla. Lisäksi palvelumme tulee yltämään niin sanotussa projektimajoituksessa jokaiseen Suomen kolkkaan. Näin lähitulevaisuudessa kalustettujen asuntojen palveluverkoston suunnitellaan kattavan kaikki suomalaiset  kaupungit. 

Liikevaihto kasvaa toiminnan mukana

Ketjun kokonaisliikevaihto on jo yli 4 miljoonaa euroa ja kasvu on vuosittain merkittävä. Ketju on kokonaisuudessaan yksityisessä ja kotimaisessa omistuksessa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt suoraan ketjun vetäjille :

Johtaja Vesa Kauppila, partner
vesa.kauppila@kotimaailma.com / 050 329 3413

Johtaja Aaro Simell, partner
aaro.simell@kotimaailma.com / 050 329 3435

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa, Espoossa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Yrittäjävetoisen Franchisingliiketoimintamallin mukaisesti toimiva valtakunnallinen Kotimaailma-ketju kasvaa voimakkaasti. www.kotimaailma.com

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *