Kotimaailma-ketjuun yrittäjäksi!

Yrittäjäesittelyssä Tiina ja Jouni Tampereelta

torstai 26.10.2017

Yrittäjäesittelyssä Tiina ja Jouni Tampereelta

Pariskunta löysi yhteisen työpaikan

Tampereen Kotimaailmaa pyörittää pariskunta Tiina ja Jouni Mäenpää. Ennen Kotimaailman yrittäjäksi ryhtymistä he toimivat erilaisissa tehtävissä teollisuuden ja teknologian parissa: Tiina markkinoinnissa sekä hallinnossa ja Jouni myynti- sekä projektitehtävissä. Jouni matkusti työssään vuosien ajan jopa 150 päivää vuodesta, ja pitääkin itseään matkailualan ammattilaisena, joka on nähnyt ja kokenut monenlaisia majoituspalveluita asiakkaan näkökulmasta.

Tiinan etsiessä uralleen uutta suuntaa, Jounikin innostui tutkimaan myytävien yritysten tarjontaa. Kotimaailmalle etsittiin Tampereelle yrittäjää, ja pariskunta eteni nopeasti haastattelujen kautta yrityskauppoihin. Pariskunta on pyörittänyt Tampereen Kotimaailmaa vuoden 2016 alusta alkaen. Heidän lisäkseen yrityksessä työskentelee yksi täysipäiväinen työntekijä sekä osa-aikaisia työntekijöitä tasoittamassa ruuhkahuippuja. Jouni kertoo, että työtehtävät ovat mukavalla tavalla vaihtelevia, eikä tylsiä päiviä ole.

Joustava palvelu asiakkaan tarpeiden mukaan

Mäenpään yrittäjäpariskunnan lähtökohdat majoituspalveluiden tarjoamisessa ovat siisteys ja hyvä palvelu. Asunnot ovat tasokkaita ja siisteydestä ei tingitä. Lisäksi palveluprosessit on mietitty asiakkaan kannalta helpoiksi: avaimet asuntoon saa vaikka keskellä yötä. Jos asunnoissa ilmenee jotain korjattavaa tai selvitettävää, asiat hoidetaan pikaisesti.

Mäenpäät pyrkivät palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman nopeasti: puheluihin ja viesteihin vastataan myös ilta- ja viikonloppuaikaan. Kun kotona sattuu vesi- tai muu vahinko, on tärkeää, että asiakas saa nopeasti tilapäisen kodin itselleen ja mahdollisesti perheelleen.

Asuntokantaa uudistettu, Ratinassa helmiä tarjolla

Tampereen asuntokanta on uudistunut Mäenpäiden käsissä: asiakaspalautteen pohjalta on etsitty asuntoja, jotka sijaitsevat entistä paremmilla paikoilla ja ovat pohjaratkaisuiltaan moderneja. Tampereen asuntojen helmiksi Mäenpäät nimeävät Ratinan kolme asuntoa, jotka sijaitsevat aivan keskustassa ja kaikista asunnoista on järvinäkymä Pyhäjärvelle.

Tampere tarjoaa kulttuuria ja kohta myös ratikkakyytiä

Tampereella on meneillään paljon suuria rakennushankkeita, mm. useita vuosia kestävä ratikkaprojekti. Kotimaailman asukkaina onkin paljon työnsä puolesta matkustavia ja kodinomaisesta asumista toivovia asiakkaita. Lisäksi Tampereella majoittuu paljon turisteja ja myös erilaisten remonttien vuoksi väliaikaista kotia tarvitsevia.

Tampereen kävijöille keskusta tarjoaa laajasti vaihtoehtoja teatteri- ja ruokakulttuurin saralla. Keskustassa on myös paljon erilaisia museoita ja rouhea Tampellan vanha tehdasalue. Kosken ranta on eläväinen Tampereen sydän, joka antaa mainiot puitteet illanviettoon tai kävelyretkelle. Lapsiperheiden ykköskohde on tietysti Särkänniemi.

Pirteän yrittäjä-pariskunnan yhteystiedot:
Rongankatu 4
33100 TAMPERE
Avoinna arkisin klo 10–17
Tiina Mäenpää, yrittäjä
050 377 6169
050 377 6030
tampere@kotimaailma.com
Yritysmyynti, Jouni Mäenpää, yrittäjä
040 550 4647

« Takaisin

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Vantaa »

Espoo »

Sipoo »

Turku »

Tampere »

Hämeenlinna »

Oulu »

Vaasa »

Kuopio »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *