Kotimaailma-ketjuun yrittäjäksi!

Yrittäjäesittelyssä Nina Hägen Vaasasta

torstai 21.09.2017

Yrittäjäesittelyssä Nina Hägen Vaasasta

Nina Hägen aloitti Vaasan Kotimaailman yrittäjänä syksyllä 2016, päätettyään hakea uutta suuntaa työuralleen. Kotimaailman ilmoitus tuli vastaan mol.fi -palvelussa ja haastattelukierros ketjujohdon kanssa sinetöi päätöksen molemmin puolin.

Ensimmäinen vuosi takana

Aiemmin myynti- ja markkinointipäällikkönä mainosalalla toiminut Nina on ollut tyytyväinen nykyiseen työhönsä Kotimaailman yrittäjänä. Ei olisi päivää, jolloin hän ei olisi halunnut mennä aamulla töihin. Reilun ensimmäisen vuoden aikana on tapahtunut jo paljon: asuntomäärä on kasvanut valtavasti lyhyessä ajassa, ja tavoitteena olisi vielä saada muutama asunto lisää loppuvuoden 2017 aikana.

Asiakkaita ympäri maailmaa

Monipuoliseen asiakaskuntaan kuuluvat yksityiset perheet, turistit, remontin ajaksi poismuuttavat, yritysasiakkaat ja jopa satunnaiset opiskelijatkin. Pohjanmaan suuri kansainvälinen energiakaupunki vetää erityisesti työntekijöitä ympäri maailman. Aasiasta, Euroopasta ja jopa Etelä-Amerikasta asti tulevat työmatkalaiset tarvitsevat pidempiaikaista majoitusta jopa useiksi kuukausiksi kerrallaan.

Hienot ja laadukkaat asunnot

Vaasan Kotimaailman erikokoiset asunnot ovat Ninan mukaan huippulaatuisia ja hienoja. Vaasan keskustassa on ollut suoranainen asuntobuumi, ja monet Kotimaailman asunnot sijaitsevat vastavalmistuneissa taloissa. Isommat asunnot menevät usein perheiden ja isompien työmatkaryhmien käyttöön, ja niitä vuokrataan moneksi kuukaudeksi kerrallaan. Asuntotarjonnassa on nyt myös inva-asuntoja senioritalossa.

Kauniiseen Vaasaan kannattaa tutustua

Vaasa on mainioiden kulkuyhteyksien päässä: paikalle pääsee autolla, junalla, bussilla, lentokoneella ja Uumajasta laivallakin. Vaasassa järjestetään erilaisia musiikki- ja kulttuuritapahtumia ja keskustan ravintolat tarjoavat mahtavia kokemuksia erityisesti kesäaikaan. Erityisesti UNESCO:n kaunis maailmanperintäkohde, Merenkurkun saaristo, tarjoaa upean syyn vierailla Vaasassa.

Ninan yhteystiedot:

Pitkäkatu 37
65100 VAASA
Avoinna arkisin klo 10-17
Nina Hägen, yrittäjä
050 3776686
vaasa@kotimaailma.com

« Takaisin

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Vantaa »

Espoo »

Sipoo »

Turku »

Tampere »

Hämeenlinna »

Oulu »

Vaasa »

Kuopio »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pori

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *