Kotimaailma-ketjuun yrittäjäksi!

Yrittäjäesittelyssä Jonny Hyvönen Rovaniemeltä

keskiviikko 13.09.2017

Yrittäjäesittelyssä Jonny Hyvönen Rovaniemeltä

Rovaniemen Kotimaailman yrittäjä Jonny Hyvönen on elämäntapayrittäjä ja matkailualan ammattilainen. Jonnylla on vankka ravintola- ja matkailualan koulutus ja kokemus: suurtalouskokin tie on vienyt miehen esimiestehtäviin ja myöhemmin suuren lomakylän ja 300 paikkaisen ravinton pyörittäjäksi. Nämä kokemukset toivat valtavan kokemuspohjan nykyiseen yritykseen.

Kotimaailma-yrittäjyys kevytversio hotellin pidosta

Kotimaailman yrittäjänä Jonny on ollut vuodesta 2014. Jonny kuvaa Kotimaailman yrittäjänä toimimista kevytversiona hotellin pidosta. Hän saa edelleen tavata ja palvella asiakkaita, mutta vastaanoton ei tarvitse olla auki 24 tuntia vuorokaudessa eivätkä omatoimiset asiakkaat vaadi yhtä paljon palvelua kuin hotelliasiakkaat. Yritteliäälle oman tiensä kulkijalle Kotimaailman franchising-yrittäjyys on sopinut erinomaisesti. Ketjulta ja kollegoilta saa aina tarvittavaa tukea, mutta arkisessa tekemisessä ketju ei vaadi tiukkaa raportointia tai tarkkojen sääntöjen noudattamista. Jonny näkee Kotimaailman Suomen laajuisen ketjun isona etuna: paljon matkustaville asiakkaille Kotimaailma tarjoaa tuttua laatua monella eri paikkakunnalla.

Asunnot Rovaniemen keskustassa, silti luonto lähellä

Rovaniemellä Kotimaailman asuntojen määrä on kasvanut moninkertaiseksi. Rovaniemen keskusta on uudistunut paljon viime vuosina. Kaikki Kotimaailman asunnot ovat tällä hetkellä yhden keskustakadun varrella. Keskustan palveluihin on asunnoista 50-100 metriä. Toisaalta asunnoista on myös lyhyt matka luontoon: lähimmät hiihtoladut lähtevät 300 metrin päästä ja lähin laskettelukeskus on 3 kilometrin päässä.

Matkailukaupungin huippusesonki on talvella

Suomessa kaupungit eroaa toisistaan myös kalustettujen huoneistojen osalta.  Kun muut kaupungit elää yritysasiakkaista, niin Rovaniemi elää ja hengittää matkailusta, ja se näkyy myös Kotimaailman asunnoissa, joissa on eniten asukkaita talviaikaan. Upeaan Lapin luontoon pääsee tutustumaan mm. husky-, poro- tai moottorikelkkasafareilla. Aasiasta tulevat vieraat odottavat kovasti näkevänsä revontulia ja joulupukin tapaaminen kuuluu useiden turistien matkasuunnitelmaan. Rovaniemen nähtävyyksistä Jonny mainitsee myös Arktikum-talon (http://www.arktikum.fi/), Alvar Aalto -kulttuurikeskuksen (http://www.visitrovaniemi.fi/fi/ihastu/arkkitehtuuri/) sekä Metsähallituksen Pilke-keskuksen (https://www.tiedekeskus-pilke.fi/fi/) .

Jonnyn yhteystiedot:

Ruokasenkatu 12
96200 ROVANIEMI
Avoinna arkisin klo 10-17
Jonny Hyvönen, yrittäjä
050 377 6138
rovaniemi@kotimaailma.com

« Takaisin

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Vantaa »

Espoo »

Sipoo »

Turku »

Tampere »

Hämeenlinna »

Oulu »

Vaasa »

Kuopio »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pori

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *