Valtakunnalliseksi projektimajoittajaksi?

Valtakunnalliseksi projektimajoittajaksi Kotimaailmalle

Kotimaailma-ketju etsii uutta yrittäjää ottamaan vedettäväksi ketjun projektimajoituksen.   Kotimaailma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden menestyä yrittäjänä toimialamme ainoassa valtakunnallisessa ketjussa. Kotimaailma-yrittäjänä saat lisäksi käyttöösi Kotimaailman vahvan brändin, ketjun tuen ja toimivan sekä jatkuvasti kehittyvän majoituskonseptin yhdistettynä monipuolisiin tukipalveluihin. Yrittäjällä on hyvä pohja lähteä kasvattamaan olemassa olevan suunnitelman mukaan liiketoimintaa.

Tämä mahdollisuus sopii sinulle jos olet suunnitellut yrittäjyyttä yksin tai puolisosi kanssa, sinulla on jo olemassa oleva yritys joka etsii laajenemisvaihtoehtoja tai olet perustamassa yritystä yhtiökumppanin kanssa. Olet kasvuhakuinen, periksiantamaton sekä määrätietoinen ja taloutesi on kunnossa. Luonteenpiirteisiisi kuuluu, että teet loppuun sen mitä aloitat. Kotimaailma-yrittäjänä saat kohtuullisella alkuinvestoinnilla oikeuden laajaan alueeseen.

Lue lisää yrittäjäpaketistamme tästä.

Mikäli et löytänyt sinua kiinnostavaa kaupunkia avoimista yrittäjäpaikoista, lähetä meille sähköpostia (rekrytointi@kotimaailma.com) ja kerro mistä alueesta olet kiinnostunut. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!

Saat esitietolomakkeen tästä, ja lähettää sen osoitteeseen rekrytointi@kotimaailma.com jolloin olemme sinuun yhteydessä.

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Turku »

Tampere »

Oulu »

Kuopio »

Vaasa »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *