Yrittäjäksi pääkaupunkiseudulle?

Kotimaailma-yrittäjäksi pääkaupunkiseudulle!

Kotimaailma-ketju etsii yrittäjiä vastaamaan Espoon, Vantaan ja Helsingin talousalueista. Kotimaailma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden menestyä yrittäjänä Suomen suurimmalla markkina-alueella toimialamme ainoassa franchise-ketjussa. Saat yksinoikeuden kasvavaan ja kehittyvään pääkaupunkiseudun alueeseen. Kotimaailma-yrittäjänä saat lisäksi käyttöösi Kotimaailman vahvan brändin, ketjun tuen ja toimivan sekä jatkuvasti kehittyvän majoituskonseptin yhdistettynä monipuolisiin tukipalveluihin. 

Tämä mahdollisuus sopii sinulle, jos olet olet kasvuhakuinen, periksiantamaton sekä määrätietoinen ja taloutesi on kunnossa. Luonteenpiirteisiisi kuuluu, että teet loppuun sen mitä aloitat. Kotimaailma-yrittäjänä pääkaupunkiseudulla saat kohtuullisella alkuinvestoinnilla mahdollisuuden usean miljoonan euron liiketoimintaan. 
Lue lisää yrittäjäpaketistamme tästä.

Hakemallamme yrittäjällä on aiempaa kokemusta liikkeenjohdosta ja asiakashankinnasta. Hän on erittäin business-orientoitunut, hänellä on hyvä paikallistuntemus ja valmiita verkostoja pääkaupunkiseudulla. Hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, myös englannin kielellä sekä riittävät toiminnalliset ja taloudelliset resurssit ovat edellytyksenä liiketoiminnan sujuvaan pyörittämiseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Helsinki

Helsingin aluelle haemme joko yhtä erittäin vahvaa yrittäjää tai sitten jaamme alueen postinumeroiden mukaan kahtia.  Joka tapauksessa kasvu tulee olemaan vahvaa ja nopeaa.  Toimipisteesi tulee sijaitsemaan ydinkeskustassa.

Espoo

Espoossa sijaitsee useita yrityskeskuksia ja korkeakouluja ja nyt ihme kyllä myös metro! Asuntomme palvelevat erinomaisesti työkomennuksella olevia ja opiskelijoita. Vehreät, puistomaiset asuinympäristöt sekä Nuuksion kansallispuisto tarjoavat tekemistä ja näkemistä aivan Helsingin lähialueella myös lapsiperheille ja aktiivimatkailijoille. Erityisesti Keilaniemi, Leppävaara, Tapiola ja Matinkylä ovat potentiaalisia sijainteja kalustetuille asunnoille Kotimaailman majoitustoiminnassa.

Vantaa

Vantaan loistava sijainti pääkaupungin välittömässä läheisyydessä on mainio pääkaupunkiseudun työmaaprojekteja ajatellen ja sijaitseehan siellä myös Suomen suurin kansainvälinen lentoasema. Sijainniltaan optimaalisia kohteita majoitustoiminnalle Vantaalla olisivat muun muassa Tikkurila, Sanomala, Haltiala ja Vantaanportti.

Mikäli et löytänyt sinua kiinnostavaa kaupunkia avoimista yrittäjäpaikoista, klikkaa tästä ja kerro mistä alueesta olet kiinnostunut. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!

Kotimaailman hallinto
050 3776705

Voit myös täyttää esitietolomakkeen tästä, ja lähettää sen osoitteeseen rekrytointi@kotimaailma.com jolloin olemme sinuun yhteydessä.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *