Kotimaailma-ketjuun yrittäjäksi!

Nina ja Antti ottivat vetovastuun Joensuusta

tiistai 25.09.2018

Nina ja Antti ottivat vetovastuun Joensuusta

Nina ja Antti ottivat vetovastuun Joensuusta

Nina ja Antti Bayer aloittivat syyskuun alussa Kotimaailma Joensuun yrittäjinä. Ennen yrittäjänvaihdosta uudet yrittäjät perehtyivät kesän aikana Joensuun toimipisteeseen. Huolellisen perehtymisen jälkeen neuvottelut etenivät ripeästi. Pariskunta teki ison elämänmuutoksen muuttamalla Uudeltamaalta takaisin kotiseudulle.

Halu yrittäjyyteen sekä arjen ja työn tasapuoliseen pyörittämiseen

Kummallakaan ei ole aiempaa kokemusta majoitusalalta, mutta molemmilla on yrittäjyyttä tukevaa työkokemusta. Antti on työskennellyt aiemmin isossa pörssiyhtiössä projektin hallinnan ja kehittämisen tehtävissä, Nina taas pienessä yrityksessä muun muassa rekrytoinnin, myynnin, hallinnon sekä markkinoinnin tehtävissä. Pienen tytön vanhempina pariskunta arvostaa työn ja perhe-elämän sujuvaa yhteen sovittamista. Yrittäjinä työajat voi sopia keskenään joustavasti - samoin töitä voi jatkaa tarvittaessa kotona, sillä Kotimaailman järjestelmät ovat pilvipalvelupohjaisia. Tämä helpottaa arjen tasapainoa ja näin pariskunta voi nauttia perhe-elämästä tyttärensä kanssa niin, että molemmat saavat osallistua tasapuolisesti myös työelämään.

Takaisin Pohjois-Karjalaan

Nina ja Antti kommentoivat alkutaivalta: ”Olemme jo opiskellessa haaveilleet yrittäjyydestä ja kun huomasimme, että Joensuuhun haettiin uutta yrittäjää päätimme tutustua asiaan tarkemmin. Mitä enemmän asiaan perehdyimme, sitä vahvemmin meistä tuntui, että tätä mahdollisuutta ei voi ohittaa. Hetki tuntui muutenkin sopivalta, sillä olimme haaveilleet muutosta takaisin Pohjois-Karjalaan. Pääsimme Joensuun toimintaan mukaan hyvällä hetkellä, sillä pilottivaiheet järjestelmien osalta ovat ohi ja asuntojen käyttöaste on erinomainen. Vauhtia on kuitenkin riittänyt ensimmäisistä päivistä alkaen ja kiirettä ei ole ainakaan vähentänyt se, että muutimme toimistomme uuteen osoitteeseen. Kaikki toiminnastamme kiinnostuneet ovatkin tervetulleita käymään Torikatu 19 toimitiloissa! Kerromme lisää mihin kaikkiin tarpeisiin asuntomme sopivat. Olemme varteenotettava vaihtoehto hotelleille jo tilan, laadun ja hintatasonkin takia.”

Joensuun kalustetut asunnot ovat hyvin varusteltuja

Kotimaailman kaikki kalustetut asunnot sijaitsevat Joensuun keskustassa kilometrin säteellä torilta. Täysin varusteltuja ja kalustettuja asuntoja on yksiöistä aina neliöihin saakka ja autopaikkoja on tarjolla asunnoille useampiakin tarvittaessa. Hyvin varustellun asunnon hintaan sisältyy aina muun muassa liinavaatteet, pyyhkeet, nettiyhteys ja luonnollisesti vakuutukset, sähköt ja vedet sekä asunnon loppusiivous. Suurimmassa osa asunnoissa on esimerkiksi tabletit, josta voi lukea aikakausilehtiä, katsoa elokuvia ja asunnolta lähtiessä suorittaa check-outin. Mitä pidempää majoitut, sitä edullisempi on vuorokauden hinta. Suurimpaan osaan asunnoista on myös lemmikit tervetulleita.

Vaihtoehto hotellille

Kalustetut asunnot toimivat hyvin sijaisasuntoina esimerkiksi vesivahingon sattuessa, putkiremontin aikana ja työmatkoilla sekä perhelomailuun tilan ja hinnankin vuoksi. Ala kasvaa ja kalustetut huoneistot ovat olleet Euroopassa jo pitkään suosittu majoitusmuoto. Nyt tämä on erinomainen majoituksen vaihtoehto perinteiselle hotellille myös täällä Suomessa.

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja eri puolilla Suomea. Vuonna 2007 perustettu yrittäjävetoinen valtakunnallinen ketju on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua muutamasta vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Täältä lisää Kotimaailmasta!

« Takaisin

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Vantaa »

Espoo »

Sipoo »

Turku »

Tampere »

Hämeenlinna »

Oulu »

Vaasa »

Kuopio »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *