Kotimaailma-ketjuun yrittäjäksi!

Majoitusalaa opiskelevan kokemus Kotimaailman harjoittelusta

perjantai 07.09.2018

Majoitusalaa opiskelevan kokemus Kotimaailman harjoittelusta

Joensuun toimipiste tarvitsi tekijän 

Loppusyksystä 2017 Kotimaailma Joensuun toimipiste tarvitsi vetäjää, johon haasteeseen jalkapalloileva Anni-Maija ”Anttu” Kauppila tarttui ja on näin suorittanut samalla restonomi opiskeluiden syventävän harjoittelun varsin vaativissa ja vaihtelevissa tehtävissä.

Hän perehtyi alussa nopeasti Joensuun liiketoimintaan ja asuntoihin. Seuraavassa vaiheessa toimistoon palkattiin työntekijät, jotka Antun perehdytyksessä aloittivat työskentelyn. Tässä vaiheessa Anttu siirtyi takaisin Kuopioon, josta hoiti Joensuun töiden koordinoinnin, myynnin sekä otti ensimmäisenä pisteenä käyttöön uuden varausjärjestelmän digitalisoinnin toimien pilottina ja ohjeistuksen tekijänä koko ketjulle samalla.

Monipuolinen ja vaativa harjoittelu

Anttu kommentoi harjoitteluaikaansa: ”Sain kokea harjoittelussa kalustettujen huoneistojen monimuotoisen ympäristön ja pääsin tekemään kauppoja mukavien asiakasyritysten, että henkilöasiakkaiden kanssa. Asiakkaiden tarpeet vaihtelivat aina lyhyistä tai pitkistä työkeikoista, turistien festariviikonlopusta aina tulipalossa kotinsa menettäneisiin. Sain kokea majoitustoiminnan laajasti työntekijästä aina yrittäjän näkökulmaan asti ja pääsin katsomaan läheltä myös valtakunnallisen ketjun johtamisen maailmaa. Toimintojen digitalisointi jätti paljon ideoita tulevaisuuteen. Sain hienosti rytmitettyä työn ja jalkapallon, josta olen Kotimaailmalle myös kiitollinen”.

Kotimaailman kummipelaajalla tärkeät ottelut ja lopputyö edessä

Keskikentän taituri Kauppila pelaa Jalkapallossa naisten ylimmällä sarjatasolla Naisten liigassa ja on Kotimaailman kummipelaaja. Anttu on Kuopion Pallokissojen edustusjoukkueen kantavia voimia ja valittiin viime kaudella joukkueen tärkeimmäksi pelaajaksi.

Nyt syyskuussa Kotimaailma Joensuu sai uudet vetäjät ja Anttu pääsi  keskittymään ansaitusti opiskeluiden lopputyön tekemiseen Kotimaailmalla sekä paneutumaan Pallokissojen tärkeisiin viimeisiin peleihin. Hän kärsi koko kesän loukkaantumisesta ja on nyt siitä kuntoutunut. Joukkueen ottelut ei sarjassa ole menneet odotetusti ja Pallokissat saa tehdä pitkän syksyn, jotta sarjapaikka säilyy. Jos koko joukkueen työmoraali on samalla tasolla kuin tämän pelaajan, ei sarjassa säilymisestä ole epäselvyyttä.

Kotimaailma toivottaa tsemppiä koko Pallokissojen joukkueelle!

Kotimaailma toimii valtakunnallisesti ja tarjoaa laadukkaita täysin kalustettuja huoneistoja tilapäiseen tarpeeseen. Etsimme harjoittelijoita, jotka ovat valmiit opettelemaan majoitusalan saloja, tekemään tehtäviä asiakaspalvelusta siivoamiseen sekä tekemään älykkäitä ja pelisilmää vaativia ratkaisuja asiakastarpeiden edessä.  Lue lisää meistä täältä.

Jos olet kiinnostunut harjoittelupaikasta, tutustu kotisivujemme kautta eri kaupunkeihin ja ota yhteyttä suoraan kaupungissa toimivaan Kotimaailma yrittäjään! Yhteystiedot yrittäjään löytyvät kunkin kaupungin kohdalta.

Kuva Jari Turunen

« Takaisin

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Vantaa »

Espoo »

Sipoo »

Turku »

Tampere »

Hämeenlinna »

Oulu »

Vaasa »

Kuopio »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *