Yrittäjäksi Lappeenranta-Imatra?

Kotimaailma-yrittäjäksi Lappeenrantaan!

Kotimaailma-ketju etsii yrittäjää vastaamaan Lappeenrannan talousalueesta. Kotimaailma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden menestyä yrittäjänä toimialamme ainoassa franchise-ketjussa. Saat yksinoikeuden kasvavaan ja kehittyvään Lappeenrannan talousalueeseen. Kotimaailma-yrittäjänä saat lisäksi käyttöösi Kotimaailman vahvan brändin, ketjun tuen ja toimivan sekä jatkuvasti kehittyvän majoituskonseptin yhdistettynä monipuolisiin tukipalveluihin.

Tämä mahdollisuus sopii sinulle jos olet suunnitellut yrittäjyyttä puolisosi kanssa tai pohtinut yrittäjyyttä jo pidempään sekä olet asiakaspalveluhenkinen ja kiinnostunut majoitusalasta yleisesti. Olet kasvuhakuinen, periksiantamaton sekä määrätietoinen ja taloutesi on kunnossa. Luonteenpiirteisiisi kuuluu, että teet loppuun sen mitä aloitat. Kotimaailma-yrittäjänä Lappeenrannassa saat kohtuullisella alkuinvestoinnilla oikeuden koko Lappeenrannan talousalueeseen, johon voidaan liittää myös Imatra!

Lue lisää yrittäjäpaketistamme tästä.

Lappeeranta on alueena jatkuvasti uudistuva tapahtumakaupunki, jossa teollisuus ja itärajan läheisyys muodostavat houkuttelevan toiminta-alueen Kotimaailman kehittyvälle liiketoiminnalle. Myös runsas korkeakoulutarjonta sekä laaja väestöpohja takaavat luonnollista kysyntää. 

Mikäli et löytänyt sinua kiinnostavaa kaupunkia avoimista yrittäjäpaikoista, klikkaa tästä ja kerro mistä alueesta olet kiinnostunut. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!

Voit täyttää esitietolomakkeen tästä, ja lähettää sen osoitteeseen rekrytointi@kotimaailma.com jolloin olemme sinuun yhteydessä.

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa, Espoossa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Yrittäjävetoisen Franchisingliiketoimintamallin mukaisesti toimiva valtakunnallinen Kotimaailma-ketju kasvaa voimakkaasti. www.kotimaailma.com

 

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Vantaa »

Espoo »

Sipoo »

Turku »

Tampere »

Hämeenlinna »

Oulu »

Vaasa »

Kuopio »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *