Kotka-Hamina-Kouvola

Kotimaailma-yrittäjäksi Kotka-Haminaan ja Kouvolaan!

Kotimaailma-ketju etsii yrittäjää vastaamaan yllämainituista talousalueista. Kotimaailma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden menestyä yrittäjänä toimialamme ainoassa franchise-ketjussa. Kotimaailma-yrittäjänä saat lisäksi käyttöösi Kotimaailman vahvan brändin, ketjun tuen ja toimivan sekä jatkuvasti kehittyvän majoituskonseptin yhdistettynä monipuolisiin tukipalveluihin.

Tämä mahdollisuus sopii sinulle jos olet suunnitellut yrittäjyyttä puolisosi kanssa, sinulla on jo olemassaoleva yritys joka etsii laajenemisvaihtoehtoja tai olet perustamassa yritystä yhtiökumppanin kanssa. Olet kasvuhakuinen, periksiantamaton sekä määrätietoinen ja taloutesi on kunnossa. Luonteenpiirteisiisi kuuluu, että teet loppuun sen mitä aloitat. Kotimaailma-yrittäjänä Kotka-Hamina alueella tai Kouvolassa saat kohtuullisella alkuinvestoinnilla oikeuden koko talousalueeseen.

Lue lisää yrittäjäpaketistamme tästä.

Kotka on merkittävä satama- ja teollisuuskaupunki, jossa on myös korkeakouluja, joten asunnot palvelevat erinomaisesti työkomennuksella olevia ja opiskelijoita. Kotka on myös tunnettu useista kulttuuritapahtumistaan, joista tunneituin on Kotkan Meripäivät. Nämä useat tapahtumat tarjoavat tekemistä myös lapsiperheille ja aktiivimatkailijoille. 

Mikäli et löytänyt sinua kiinnostavaa kaupunkia avoimista yrittäjäpaikoista, klikkaa tästä ja kerro mistä alueesta olet kiinnostunut. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!

Voit täyttää esitietolomakkeen tästä, ja lähettää sen osoitteeseen rekrytointi@kotimaailma.com jolloin olemme sinuun yhteydessä.

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa, Espoossa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Yrittäjävetoisen Franchisingliiketoimintamallin mukaisesti toimiva valtakunnallinen Kotimaailma-ketju kasvaa voimakkaasti. www.kotimaailma.com

 

Helsinki »

Turku »

Tampere »

Oulu »

Kuopio »

Vaasa »

Rovaniemi »

Joensuu »

Jyväskylä »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *