Kotimaailma-ketjuun yrittäjäksi!

Kotimaailma-yrittäjien koulutuskokonaisuus alkoi!

keskiviikko 07.11.2018

Kotimaailma-yrittäjien koulutuskokonaisuus alkoi!

KOTIMAAILMA-YRITTÄJIEN KOULUTUSKOKONAISUUS ALKOI

Kotimaailma on kehittänyt yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa yrittäjilleen valmennusohjelman: Kotimaailma-yrittäjän Kasvuvalmennus, jonka missiona on kehittää "Kotimaailma-yrittäjästä Kotimaailma-kasvuyrittäjä". Valmennusohjelma starttasi torstaina 1.11. Helsingissä.

Kotimaailma-yrittäjän Kasvuvalmennus-ohjelmaan osallistuu 15 yrittäjää. Valmennuksen tarkoituksena on tukea ketjun yrittäjiä liiketoimintansa kasvattamisessa ja kehittämisessä. Yrittäjien liikkeenjohdollisia valmiuksia kehitetään noin vuoden ajan monimuoto-ohjelmalla, joka sisältää mm. ryhmä- ja yksilövalmennusta.

”Yrittäjien osaamista kehittämällä nostamme koko ketjun suoritustasoa. Tämä kuuluu keskeisiin ajankohtaisiin strategisiin toimenpiteisiin ketjussamme. Näin ollen oli loistohomma, että pääsimme nyt aloittamaan tämän valmennusohjelman.”, kertovat ketjun vetäjät Vesa Kauppila ja Aaro Simell.

Käymme valmennuksessa läpi mm. myynnin ja markkinoinnin, talouden, ihmisten johtamisen ja myös oman jaksamisen alueita peilaten Kotimaailman liiketoimintaan.  Erinomaisen lisän koulutuksessa tuo Kotimaailman yrittäjien ja johdon yhdessä asioiden miettiminen, puhumattakaan eri kaupunkien liiketoimintasuunnitelmista, joita syntyy jokaiselta yrittäjältä koulutuksen aikana.

Jos ketjussamme aloittaa uusia yrittäjiä lähikuukausina, he ehtivät kyllä vielä mukaan tähän erinomaiseen koulutuskokonaisuuteen.

Lue alkuperäinen uutinen täältä

« Takaisin

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Turku »

Tampere »

Oulu »

Kuopio »

Vaasa »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *