Kotimaailma-ketjuun yrittäjäksi!

Kotimaailma Vaasa sai uudet yrittäjät

tiistai 03.09.2019

Kotimaailma Vaasa sai uudet yrittäjät

Kotimaailma Vaasan yrittäjä vaihtuu, kun Nina Hägen jää syksyn aikana äityislomalle ja vetovastuun Vaasan Kotimaailmasta ottaa Petri Kuivamäki ja Timo Harri. Petri Kuivamäki on Piccolo Group Oy:n toimitusjohtaja sekä omistaja ja Timo Harri Crimppi Oy:n toimitusjohtaja sekä omistaja. Timo ja Petri tulevat hyödyntämään erinomaisesti tuntemaansa Vaasan alueen yrityskenttää toiminnan kasvattamisessa. Uusilla yrittäjillä on optio laajenemisesta myös Kokkolaan ja Seinäjoelle.

Vaasassa vahvat verkostot

Petri Kuivamäki toteaa uudesta aluevaltauksesta: ”Olemme käyneet pitkin kesää neuvotteluja Vaasan toiminnoista ja vakuuttuneet siitä, että pystymme viemään toiminnan seuraavalle tasolle. Meillä molemmilla on laajat yritysverkostot, jota kautta tuomme palvelua välittömästi esille”. Yrityskaupan myötä Kotimaailmasta tulee myös Vaasan Palloseuran monivuotinen pääyhteistyökumppani ja Kotimaailma Vaasan uudet omistajat ovatkin vahvasti mukana VPS:n toiminnassa myös hallitustyön kautta.

Ketju jatkaa kasvua

Kotimaailma ketjun vetäjät Aaro Simell ja Vesa Kauppila ovat erittäin tyytyväisiä Petri Kuivamäen ja Timon Harrin mukaantuloon. ”Ninan elämäntilanteen muutos on hänelle iloinen asia. Uudet yrittäjät tuovat uutta energiaa, verkostoja ja näkemystä sekä Vaasan että koko ketjun toiminnalle. Petrin ja Timon kokemus tullaan hyödyntämään koko ketjun hyväksi mahdollisuuksien mukaan”. Uudet Kotimaailma Vaasan omistajat ottivat vetovastuun välittämästi syyskuun alussa.

Nina Hägen aloitti toiminnan aikanaan tyhjältä pöydältä ja on onnistunut kasvattamaan pienestä lähteneestä toiminnasta tuottavaa liiketoimintaa, josta uusien yrittäjien on hyvä jatkaa. Kotimaailma toivottaa Ninalle mahtavaa äitiyslomaa ja uuden alun aikaa!

Yhteydenotot
Timo Harri           050 437 1660       timo.harri@kotimaailma.com
Petri Kuivamäki  0500 55 5685       petri.kuivamaki@kotimaailma.com
Kotimaailma Vaasa


Kotimailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Lue lisää Kotimaailma-ketjusta täältä.


Sinustako Kotimaailmaan yrittäjä?

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä hyvähenkisessä ketjussa, jossa tehdään tulevaisuutta kasvassa toimialassa? Lue Kotimaailman yrittäjien kokemuksista täältä. Lue Kotimaailma yrittäjien kriteeristöt täältä ja katso missä kaupungissa on vielä yrittäjän paikka vapaana.

« Takaisin

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Vantaa »

Espoo »

Sipoo »

Turku »

Tampere »

Hämeenlinna »

Oulu »

Vaasa »

Kuopio »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *