Kotimaailma-ketjuun yrittäjäksi!

Kotimaailma on Joensuun kaupungin ilmastokumppani

tiistai 11.06.2019

Kotimaailma Joensuu on nyt Joensuun kaupungin ilmastokumppani

Kotimaailma Joensuu liittyi Joensuun kaupungin ilmastokumppaniksi huhtikuussa. Joensuun Ilmastokumppanuusverkosto on tarkoitettu yrityksille ja organisaatioille, jotka tahtovat kehittää ilmastoystävällisyyttään. Sopimuksen allekirjoittivat Joensuun kaupungin ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen ja Kotimaailma Joensuun Nina Bayer. Sopimuksessa Kotimaailma Joensuu sitoutuu muun muassa käyttämään vihreää sähköä, tehostamaan lajittelua ja huomioimaan kestävän kehityksen hankinnoissaan.

Kotimaailma pitää ympäristöasioita tärkeinä arvoina koko ketjun toiminnassa

Kotimaailman yrittäjät kaikissa toimipisteissä tekevät toimenpiteitä ympäristöystävällisyyden eteen päivittäin. Nyt Joensuun näyttää tällä sopimuksella konkreettisia tekoja eturintamassa.

Näin Joensuun yrittäjät Nina ja Antti Bayer kommentoivat asiaa: ”Olemme olleet jo useamman vuoden kiinnostuneita ympäristöystävällisyydestä omassa perheessämme, joten yrittäjiksi ryhdyttyämme meille oli luonnollista toteuttaa samoja arvoja myös yrityksessämme. Alkuvuodesta törmäsimme Climate Joensuuhun sattumalta ja teimme saman tien päätöksen hakeutua mukaan toimintaan. Ympäristöystävällinen toiminta ei juuri lisää kustannuksiamme, joten vihreys ei näy asiakkaalle nousseina hintoina vaan kokonaislaatuisena kestävänä toimintana muun muassa kertakäyttöisyyden vähentymisen muodossa. Lupaamme asiakkaillemme edelleen kodinomaista majoitusta raikkaissa asunnoissa. Kerromme mielellämme lisää siitä, kuinka Kotimaailma Joensuu toteuttaa ympäristöystävällisyyttä ja otamme oikein mielellämme vinkkejä ja ajatuksia vastaan aiheeseen liittyen. 

Vihreät arvot ovat tärkeitä koko Kotimaailma-ketjulle ja ohjaavat kaikkia pisteitämme. Syvennämme vihreiden arvojen mukaista toimintaa entisestään ottamalla käyttöön kuluvan vuoden aikana kaikissa kaupungeissamme sovitut kestävän kehityksen mukaiset käytännöt. Tavoitteenamme on osaltamme mm. vähentää hiilidioksiditaakkaa sekä tehdä esim. kierrätys mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme.

Kuvassa Joensuun kaupungin ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen ja Kotimaailma Joensuun Nina Bayer

« Takaisin

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Vantaa »

Espoo »

Sipoo »

Turku »

Tampere »

Hämeenlinna »

Oulu »

Vaasa »

Kuopio »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *