Kotimaailma-ketjuun yrittäjäksi!

Jari Peltola on nimitetty Kotimaailma Helsingin toimitusjohtajaksi

tiistai 22.10.2019

Jari Peltola on nimitetty Kotimaailma Helsingin toimitusjohtajaksi

Vahvassa kasvussa oleva Kotimaailma Helsinki on nimennyt uudeksi toimitusjohtajakseen 4.11.2019 alkaen Jari Peltolan (38). Koulutukseltaan hän on BBA (Bachelor of Business Administration). Peltola on toiminut vakuutusalan vaativissa myynnin johtotehtävissä yli 15 vuotta. Hän siirtyy Kotimaailma Helsingin toimitusjohtajaksi LähiTapiolan asiakkuusjohtajan paikalta. Peltola on vastannut menestyksekkäästi n. 80 hengen myyntiorganisaation johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Nimityksen yhteydessä Peltola siirtyy samalla myös Kotimaailma Helsingin osaomistajaksi.

  • Olen jo pitkään haaveillut yrittäjyydestä. Kun tuli mahdollisuus lähteä mukaan kehittämään mielenkiintoista kasvualalla toimivaa yritystä, kokeneiden ja menestyksekkäiden yrittäjien kanssa - halusin ehdottomasti tarttua tilaisuuteen. Kokemukseni myynnin kasvattamisesta ja johtamisesta sopii myös erinomaisesti vahvassa kasvussa olevalle yritykselle. Hallituksen puheenjohtajaksi siirtyvä Tarmo Herlevi on rakentanut ja kehittänyt yritystä uskomattomalla energialla. Hänellä on vahva kokemus yrittäjyydestä sekä liiketoiminnan kehittämiseen tarvittavista toimenpiteistä. On mahtavaa päästä mukaan antamaan oma panokseni yrityksen kasvutarinaan. Odotan innolla työskentelyä Tarmon ja muun Kotimaailman henkilöstön kanssa, Peltola kommentoi.

  • Kotimaailma Helsingin kaksi tärkeintä asiakassegmenttiä ovat yritys- ja vakuutusasiakkaat, joihin Jari tuo nyt kovan osaamisensa. Yli 15 vuotta vakuutusalan b to b -myynnissä ja johtotehtävissä on hänen ehdoton vahvuus. Olemme ehtineet rakentaa 6 kuukaudessa bisneksen nollasta 180.000 euron kuukausimyyntiin, tästä Jarin on hyvä ottaa viestikapula, ja viedä yritys seuraavalle tasolle, tiivistää Tarmo Herlevi.

Lisätiedot:

Tarmo Herlevi, hallituksen puheenjohtaja, Kotimaailma Helsinki Oy,  
+358 44 085 2300

Jari Peltola, toimitusjohtaja, Kotimaailma Helsinki Oy, 
+358 50 5958914

Kotimaailma

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa, Espoossa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Yrittäjävetoisen Franchisingliiketoimintamallin mukaisesti toimiva valtakunnallinen Kotimaailma-ketju kasvaa voimakkaasti. www.kotimaailma.com

« Takaisin

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Vantaa »

Espoo »

Sipoo »

Turku »

Tampere »

Hämeenlinna »

Oulu »

Vaasa »

Kuopio »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Lahti »

Pori

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *