Tässä valmis yritys etsii yrittäjää Hämeenlinnaan!

Kotimaailma on valtakunnallinen huoneistomajoitusketju, joka tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkailleen kodinomaisen vaihtoehdon hotellille ympäri Suomen. Hämeenlinnassa on valmis liiketoiminta, jota kehittämään haemme uutta yrittäjää.

Kotimaailma-yrittäjä vuokraa vapailta markkinoilta hyvätasoisia asuntoja majoitustoimintaan, kalustaa ja sisustaa ne Kotimaailman konseptin mukaan sekä hakee niihin majoittujia. Hän pitää henkilökuntansa kanssa asunnot hyvässä kunnossa, huoneistojen siivouksesta ja täydennyksistä. Yrittäjä etsii aktiivisesti uusia asuntoja ja asiakkaita, tekee paikallismarkkinointia ja verkostoituu mahdollisimman laajasti. Hän tekee Kotimaailmaa tunnetuksi omalla persoonallaan.

Kotimaailman asunnot tarjoavat tuottavan lisän Hämeenlinnan majoituskapasiteettiin ja asiakaspalaute on ollut hyvää. Kanta-Hämeessa on kysyntää kalustetuille asunnoille ja tämä mahdollistaa nykyisen toiminnan merkittävään kasvun.  Hämeenlinnan yrittäjä saa alueelleen laajennukset Hyvänkäälle ja Riihimäelle, myös yhdistäminen projektimajoitustoimintaan on mahdollinen. Lue lisää projektimajoituksesta täältä. 

Haemme Hämeenlinnan uudeksi franchising-yrittäjäksi motivoitunutta ja nälkäistä tekijää. Uusi yrittäjä ottaa haltuun nykyisen liiketoiminnan ja ryhtyy kasvattamaan ja kehittämään toimintaa aktiivisesti. Tässä on loistava mahdollisuus esim. paluumuuttajalle!

Tämä mahdollisuus sopii sinulle jos olet suunnitellut yrittäjyyttä yksin tai puolisosi kanssa, sinulla on jo olemassa oleva yritys joka etsii laajenemisvaihtoehtoja tai olet perustamassa yritystä yhtiökumppanin kanssa. Olet kasvuhakuinen, periksiantamaton sekä määrätietoinen ja taloutesi on kunnossa. Luonteenpiirteisiisi kuuluu, että teet loppuun sen mitä aloitat. 

Voimme myös neuvotella erilaisista rahoitusvaihtoehdoista yrityskaupan rahoittamiseksi, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää yrittäjäpaketistamme tästä.

Mikäli et löytänyt sinua kiinnostavaa kaupunkia avoimista yrittäjäpaikoista, klikkaa tästä ja kerro mistä alueesta olet kiinnostunut. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!

Voit myös täyttää esitietolomakkeen tästä, ja lähettää sen osoitteeseen rekrytointi@kotimaailma.com jolloin olemme sinuun yhteydessä.  Voit myös soittaa 050 329 3413.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *