Remonttiasiakkaat

Kalustettu asunto remontin ajaksi

Tarvitsetko sijaisasuntoa esimerkiksi putkiremontin ajaksi? Kotimaailma tarjoaa maanlaajuisesti laadukasta majoitusta kalustetuissa ja täysinvarustelluissa asunnoissa. Viihtyisät ja kodikkaat asuntomme varmistavat helpon ratkaisun remontin ajaksi kodikkaissa puitteissa.

Kalustetut asunnot

Kotimaailman valikomaan kuuluu monia erikokoisia kerrostaloasuntoja. Kaikki asunnot ovat kodikkaasti sisustettuja ja varustettuja asumiseen tarvittavilla tavaroilla. Niistä löytyy mm. astiastot, ruoanlaittovälineet, aterimet, jääkaappi ja pakastin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, TV, pedatut vuoteet, pyyhkeet, hiustenkuivain, pyykinpesukone, siivousvälineet, silitysrauta ja -lauta ja internet. Useissa asunnoissamme on myös oma sauna. Asiakkaidemme tarvitsee tuoda mukanaan vain vaatteet ja hygieniatarvikkeet.

Hinta

Hintamme sisältävät aina vakuutuksen, liina- ja vuodevaatteet, loppusiivouksen, vesi- ja sähkömaksut, internet yhteyden ja kaiken sen varustelun, joka on jokaisessa Kotimaailman asunnossa. Asunnon voi varata juuri tarvitsemalle aikavälille – maksat vain päivistä joina asut!

Palvelu

Kotimaailman yksi tärkeimmistä tavoitteista on tehdä majoituskokemuksesta asiakkailleen mahdollisimman vaivaton ja viihtyisä. Voimme tarjota teille myös Kotimaailman KotiRaha-luoton

Täältä löydät oman kaupunkisi suorat yhteystiedot ja voit jättää myös tarjouspyynnön lomakkeen kautta täältä.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *