Vahinkoasiakkaat

Kalustettu asunto vesivahingon korjauksen ajaksi

Kun putki rikkoutuu ja koti joutuu veden valtaan, on tilapäiskoti lähellä. Meiltä saat kodikkaan kalustetun asunnon oman kodin remontin ajaksi, tutustu asuntoihimme henkilökuntamme kanssa!

Mitä tehdä kun kotona sattuu vesivahinko?

Ota välittömästi yhteyttä oman paikkakuntasi Kotimaailman toimipisteeseen niin selvitämme Sinulle/Teille sopivat asuntovaihtoehdot remontin ajalle. Löydettyämme yhdessä sopivan tilapäisasuntovaihtoehdon, annamme kaiken tarvittavan tiedon vakuutusyhtiötäsi varten.

Ota tämän jälkeen yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi ja tee vahinkoilmoitus sekä pyydä korvauspäätös väliaikaisesta asumisesta.
Alla linkit suurimpien vakuutusyhtiöiden ohjeisiin ja vahinkolomakkeisiin:

OP-Pohjolan ohjeet vesi- ja vuotovahingoissa
LähiTapiolan ohjeet omaisuusvahingoissa
IF:n ohjeet kodin omaisuuvahingoissa  
Fennian ohjeet vesi ja tulipalovahingoissa 
Pohjantähti yhtiön ohjeet ja vahinkoilmoitukset
Turvan ohjeet vahingon sattuessa

Yleistä

Jos putki- tai muu remontti lähestyy vääjäämättä tai putkirikko pääsee yllättämään, ei hätää. Kodikkaat asuntomme saa vuokralle lyhyelläkin varoitusajalla, ja vuokra-aika voidaan sopia joustavasti lyhyestä oleskelusta pidemmänkin remontin kestoiseksi ilman irtisanomisaikaa.

Jos tarvitset kalustettua ja täysin varusteltua asuntoa vesivahingon korjauksen ajaksi Helsingissä, Espoossa, Sipoossa, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Tampereella, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Turussa, Rovaniemellä, Joensuussa, Naantalissa, Lahdessa tai Jyväskylässä, ota meihin yhteyttä.

Asuntomme ovat myös paljon hotellihuonetta tilavampia, joten voit nauttia remontin ajasta hotellissa asumisen sijasta. Kaikissa kalustetuissa asunnoissamme on täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone, sängyt pedattuna, siivousvälineet sekä kodinomainen ja viihtyisä kalustus.

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä suoraan oman kaupunkisi toimistoon:

Helsinki, Vantaa ja Sipoo

+358 29 1700 851

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *