Ajankohtaista

Yrittäjäesittelyssä Eija Jormalainen Oulusta

keskiviikko 11.10.2017

Yrittäjäesittelyssä Eija Jormalainen Oulusta

Eija Jormalainen aloitti Kotimaailman työntekijänä vuonna 2009. Ennen Kotimaailmaa Eija työskenteli kiinteistövälittäjänä ja hankki myös isännöitsijän pätevyyden. Vuonna 2014 Kotimaailma siirtyi toimimaan yrittäjävetoisesti franchising-mallilla, ja Eija siirtyi luontevasti työntekijästä yrittäjäksi. Vanhaan työnkuvaan tuli lisäksi yrittäjän tehtävät ja vastuu. Tällä hetkellä Oulun Kotimaailman toimipisteellä työskentelee Eijan lisäksi kaksi muuta työntekijää.

Vaihteleva työ

Kotimaailman yrittäjyydessä Eija näkee parhaaksi puoleksi ehdottomasti työn vaihtelevuuden: saman työpäivän aikana tehtävät vaihtelevat lamppujen vaihtamisesta liikeneuvotteluihin ja yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden kiitollisuus ja tyytyväisyys ilahduttavat Eijaa kerta toisensa jälkeen. Jos oma koti on jouduttu jättämään vaikkapa äkillisen vesivahingon vuoksi, on asiakkaille usein helpotus päästä Kotimaailman kodinomaisiin ja laadukkaisiin koteihin jatkamaan arkea vahingosta huolimatta.

Yrittäjät ovat työkavereita

Kotimaailman työkaverit eli ketju ja muut yrittäjät ovat pitkin poikin Suomea, silti yhteydenpito on lähes päivittäistä. Eija kertoo, että yrittäjien vaihtelevien taustojen vuoksi Kotimaailman tiimissä on valtavasti eri alojen osaamista, ja yleensä joku osaa aina auttaa ongelmatilanteessa eteenpäin. Franchising-yrittäjien toisilleen tarjoama apu, tsemppaus ja yhteistyö auttavat jaksamaan arjessa.

Kotimaailma Oulu kasvaa

Kotimaailman asuntojen määrä on Oulussa kasvanut hyvin tasaisesti usean vuoden ajan. Useat asuntosijoittajat pitävät Kotimaailmaa luotettavana ja pitkäaikaisena kumppanina, hankittuja asuntoja tarjotaan monesti ensin Kotimaailman käyttöön.

Oulun asuntojen helmeksi Eija mainitsee uuden saunallisen neliön, jonne mahtuu tilavasti isokin perhe. Asunto muokkautuu joustavasti tarpeiden mukaan, ja siinä on tilaa asua. Lapsiperhe saa lapsille omat huoneet ja joku huoneista voidaan ottaa työhuoneeksi. Näin perheen ei tarvitse remontin ajaksi ahtautua hotellihuoneeseen tai pieneen yksiöön. Asuntoa vuokrataan yleensä kuukausiksi kerrallaan.

Upea tsemppihenki

Eija kertoo, että Oulun liike-elämässä vallitsee upea tsemppihenki. Yrittäjillä on positiivinen henki ja yhteen puhaltamisen meininki. Massiivisten investointihankkeiden myötä Oulun seudulla on odotettavissa merkittävää kasvua, mikä näkyy Kotimaailman asunnoissa eri alojen osaajien majoittumisina.

Raskaamman musiikin pääkaupunkina tunnettu Oulu on suuri pyöräilykaupunki, jota pystyy tutkimaan helposti pyörän selästä, vaikka talvellakin. Torinranta, Nallikarin ranta, lauttamatka Hailuotoon ja risteilyt Oulun edustalla tai joella ovat upeita nähtävyyksiä ja kokemuksia. Tapahtumista tunnetuimmat Qstock, Ilmakitaran MM-kisat, Bättre Folk, Jalometalli ja musiikkivideofestivaalit herättävät tapahtumakansan henkiin vuosittain. Joulun ajan tiernapoikaperinne näkyy ja kuuluu vahvasti Oululaisessa katukuvassa.

Rautatienkatu 30
90100 OULU
Avoinna arkisin klo 10–17
Eija Jormalainen, yrittäjä
050 377 6983
050 377 6938
oulu@kotimaailma.com

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *