Ajankohtaista

Yrittäjäesittelyssä Christa ja Anne Joensuusta

keskiviikko 04.10.2017

Yrittäjäesittelyssä Christa ja Anne Joensuusta

Suoraan koulun penkiltä yrittäjäksi


Christa Kettunen aloitti Kotimaailman yrittäjänä vuonna 2015 ja on nyt työskennellyt Joensuussa kaksi vuotta. Christa alkoi työskennellä Kotimaailmalla opintojensa loppuvaiheilla. Työkokemusta oli kertynyt vuosien varrella, mutta majoitusalalta Christalla ei ollut kokemusta ennen Kotimaailman yrittäjäksi ryhtymistä. Christa ja hänen äitinsä Anne Niemi päätyivät Kotimaailman Joensuun franchising-yrittäjäksi sattuman kautta. He löysivät ilmoituksen Mol.fi – sivustolta ja päättivät yhteistuumin hakea yrittäjiksi Kotimaailmalle. Haastattelujen kautta paikka aukesi, ja kahden vuoden yrittäjyyden jälkeen se on edelleen ollut erittäin hyvä päätös.

Annen ja Christan osaamiset täydentävät toisiaan

Uusi konsepti ja monipuoliset työtehtävät innostivat Christaa ja hänen äitiään. Yrityksessä he yhdistivät omat erityisosaamisensa: Christan myynnin ja markkinoinnin ja Annen taloudellisen osaamisen. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, markkinointia, asuinnoista huolehtimista ja siivoamista, eikä samanlaista työpäivää ole.

Asiakaskunta on pääsääntöisesti yritysasiakkaita, turisteja ja asiakkaita, jotka ovat remonttievakossa esimerkiksi putkitöiden, vesivahinkojen tai tulen aiheuttamien tuhojen takia. Kesäisin turistit ovat selkeä enemmistö asiakaskunnassa.

Asunnoista löytyy monta helmeä

Joensuun asuntojen määrä on kasvanut erittäin vauhdikkaasti tasaiseen tahtiin kysynnän mukaan. Kolmella asunnolla aloitettiin, ja tällä hetkellä asuntojen määrä on moninkertainen. Kotimaailman asunnot ovat laadukkaita. Joensuun asuntojen helmiksi Christa nostaa vasta saneeratut ja remontoidut ydinkeskustan asunnot. Toinen niistä on kaksio ja toinen on Joensuun ensimmäinen neliö aivan keskustan palveluiden tuntumassa korttelin päästä torilta.

Joensuu rokkaa

Joensuun vetonaulat ovat Ilosaarirock ja Kontiolahden ampumahiihtokisat. Yksittäiset tapahtumat, sekä Kolin kansallispuiston läheisyys houkuttelevat myös vierailemaan Joensuussa. Ilosaareen tehtävän remontin toivotaan nostavan saaren kauneuden ja idyllisyyden taas huippuunsa, ja tulevaisuudessa kävelyretki Ilosaareen onkin must-juttu Joensuussa vieraileville.

Christa ja Anne toivottavat vieraat lämpimästi tervetulleiksi Joensuun Kotimaailman asuntoihin lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa!

Kotimaailma Joensuu
Siltakatu 22
80100 JOENSUU
Avoinna arkisin klo 10-17
Anne Niemi ja Christa Kettunen, yrittäjät
050 377 6032
050 377 6303
joensuu@kotimaailma.com

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *