Ajankohtaista

Yhteistyökumppani isännöitsijöille

tiistai 31.01.2017

Huoneistomajoitusketju Kotimaailma on tarjonnut vaihtoehtoista majoitusta ympäri Suomea jo 10 vuoden ajan niin yrityksille, vakuutusyhtiöille sekä yksityisasiakkaillekin. Kotimaailma-ketjun asuntoja löytyy tällä hetkellä jo 14. kaupungista ympäri Suomea ja vuoden 2017 aikana tulemme laajentamaan toimintaamme edelleen palveluiden huomattavan kysynnän takia. Kotimaailma tarjoaa majoitusta asiakkailleen täysin kalustetuissa ja varustelluissa asunnoissa kaupunkien keskustoissa. Palvelumme on erityisesti suunnattu asiakkaille, jotka tarvitsevat tilapäismajoitusta pidemmäksi ajaksi, asunnoissamme voi majoittua muutamista päivistä useampiin kuukausiin.

Asiakaskuntamme koostuu pitkäaikaisesti työn perässä muuttavista ihmisistä sekä suurimmaksi osaksi tavallisista ihmisistä, joiden kodeissa on tapahtunut jokin vahinko ja he tarvitsevat tilapäisen asunnon oman kotinsa remontin ajaksi. Nämä ihmiset voivat olla teidän taloyhtiönne asukkaita. Kun asukkaanne oma koti joutuu vahingon valtaan tai he suunnittelevat remonttia, ottavat he ensimmäisenä yhteyttä isännöitsijään. Odottamattoman vesivahingon tai tulipalon jäljiltä asukkaat ovat usein järkyttyneitä ja miettivät heti, missä asua, kun oma koti on asumiskelvoton. Vastaus on helppo – pyydä heitä ottamaan yhteyttä Kotimaailmaan. Me voimme tarjota heille tilapäistä asuntoa nopealla aikataululla.

Teemme mielellämme yhteistyötä kanssanne, koska se suosii niin teidän kuin meidänkin toimintaamme. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme toiminnastamme ja palveluistamme lisää!

Kaupunkikohtaiset yhteystiedot löydät tästä!

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *