Ajankohtaista

Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä - mutta entäs syksy ja projektimajoituksenne? Mihin majoittaa työmatkalainen?

torstai 04.08.2016

Kesää on vielä jäljellä, mutta suurin osa suomalaisista palailee jo työpöytiensä ja arkiaskareiden pariin. Pienemmille ja suurillekin yrityksille syksy on tunnetusti vilkasta aikaa, niin myös meillä Kotimaailmassa. Nyt onkin oiva aika aktivoitua ja hoitaa syksyn majoitusvaraukset hyvissä ajoin pois alta klikkaamalla alla olevaa linkkiä: 

www.kotimaailma.com/tarjouspyynto

Meillä majoittuvat niin toimihenkilöt, projektipäälliköt kuin perinteinen haalariporukkakin, aina omien toiveiden ja tarpeidensa mukaisesti. Kotimaailman asunnot ovat oiva vaihtoehto hotellille, sillä meillä majoitut kustannustehokkaasti sekä kodinomaisesti.

Syyskuussa avaamme toimintamme myös Vaasassa ja Kuopiossa, jossa uudet yrittäjämme  ovat innolla vastaanottamassa Kotimaailman asiakkaat uusiin kaupunkeihin! Kotimaailma löytyy nyt jo 14. eri paikkakunnalta ympäri Suomea ja uusiin kaupunkeihin laajentuminen on käynnissä kokoajan.

Lisätietoa löydät elokuun uutiskirjeestämme:

http://eepurl.com

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *