Ajankohtaista

Uudet yrittäjät esittäytyvät- Kotimaailma Turku

keskiviikko 06.09.2017

Uudet yrittäjät esittäytyvät- Kotimaailma Turku

Kotimaailman Turun toimipisteessä puhaltavat uudet tuulet, sillä uusi yrittäjäpariskunta ottaa vetovastuun toimipisteestä. Turun yrittäjinä aloittavat Mervi ja Petri Mäkelä.

Kotimaailman Turun toimipiste on toiminut jo 10 vuotta, ja toiminta on kasvanut ja kehittynyt jatkuvasti. Uusi yrittäjäpari Mervi ja Petri ovat perehtyneet toimipisteen arkeen Turussa jo hyvän tovin, ja ovat näin valmiita ottamaan täyden vetovastuun toiminnasta. Mervi ja Petri vastaavat jatkossa Turun lisäksi myös Raision ja Naantalin asuntotarjonnasta.

Molemmilla on pitkä kokemus yrittäjyydestä ja Petrillä myös osana ketjua toimimisesta.

” Hyppäsimme liikkuvaan laivaan jossa on paljon asuntoja ja sitä kautta tapahtumia ja omaksuttavaa. Yllättävän nopeasti tässä on kuitenkin päässyt ruoria pyörittämään oikeaan suuntaan”, kommentoi pariskunta ensimmäisiä työpäiviään Aurajoen rannan maisemissa.

Aiemmin Turun toimintaa pyörittäneet Aaro ja Barbara Simell vetivät Turun toimipistettä kolme vuotta kasvattaen liiketoimintaa Raision ja Naantalin suuntaan sekä kasvattaen toimintaa Turun talousalueella. Aaro Simell siirtyi toimipisteen omistajanvaihdoksen myötä vetämään Kotimaailma-ketjua yhdessä kuopiolaisen Vesa Kauppilan kanssa.

Majoitusvaraukset ja tiedustelut:

Petri Mäkelä

050 377 0660

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *