Ajankohtaista

NYT! Etsimme yrittäjiä Jyväskylään, Lahteen, Joensuuhun ja Kuopioon!

keskiviikko 17.12.2014

KOTIMAAILMA-huoneistohotelli tarjoaa yrittäjälle liiketoimintamahdollisuuden kasvualalla.
Kotimaailma on vuonna 2007 perustettu valtakunnallinen huoneistohotelli-ketju. Kotimaailma on panostanut alusta saakka erinomaiseen asiakaspalveluun, luotettaviin yhteistyökumppaneihin sekä asuntojen keskeiseen sijaintiin kussakin kaupungissa. Kotimaailma tarjoaa yritys- ja yksityisasiakkailleen kodinomaisen vaihtoehdon hotellille tällä hetkellä jo Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa, Rovaniemellä ja Oulussa. Kotimaailma on laajentunut alusta saakka noin 50 %:n vuosivauhtia ja nyt ketju haluaa laajentua Suomen suurimpiin kaupunkeihin uusien franchisingyrittäjien voimalla.Kotimaailma-yrittäjä vastaa kotikaupungissaan huoneistomajoitukseen tarkoitettujen asuntojen vuokraamisesta, kalustamisesta ja sisustamisesta.

Menestyvällä Kotimaailma-yrittäjällä on hyvä paikallistuntemus ja hän huolehtii asiakaspalvelusta ja asiakashankinnasta alueellaan. Hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, myös englannin kielellä, auttaa häntä tehtävässään. Hän tekee mielellään yhteistyötä valtakunnallisten ja paikallisten yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien sekä toisten Kotimaailma-yrittäjien kanssa.

Kiinnostuitko?
Haemme nyt yrittäjiä eri puolille Suomea. Katso tällä hetkellä avoinna olevat paikkakunnat tästä ja jätä lisätietopyyntö.

Ketju.fi yrittäjä­rekrytointi­palvelut
Päivi Lääkkö
rekrytointikonsultti
050 374 1001
paivi.laakko@ketju.fi

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *