Ajankohtaista

Kotimaailman yrittäjäpäivillä kehitettiin ketjua ja omaa hyvinvointia

maanantai 06.11.2017

Kotimaailman yrittäjäpäivillä kehitettiin ketjua ja omaa hyvinvointia

Syksyn yrittäjäpäivillä kehitettiin ketjua ja omaa hyvinvointia

Kotimaailma-ketjun syksyn yrittäjäpäivät vietettiin Turussa ja paikalla oli kaikki ketjun yrittäjät ja johto.  Päivien ohjelmassa käytiin läpi kaikkia yrittäjän tärkeitä osa-alueita ja teemana oli alustusten jälkeen käydä keskustelut, vaihtaa ajatuksia ja tätä kautta ottaa kehitysaskeleita toiminnassa. Tämä malli toimikin oikein hyvin. 

Uusia yrittäjiä oli joukossa, joten pieni esittelykierroksen jälkeen käytiin läpi ketjun kehityskohteet tällä ja seuraavalla tilikaudella.  Sen jälkeen vertailtiin eri kaupunkien tunnuslukuja ja mietittiin parannusalueita. 

Lounaan jälkeen tehtiin yksilö- ja ryhmätyönä yrityksen arvojen kirkastamista.  Lopputuloksena syntyi jatkojalostettavaksi arvoihin liittyviä mainioita slouganeita.  Päivän päätteeksi lisättiin ymmärrystä tulevasta henkilöstötietosuojaan liittyvistä asioista.

Yrittäjät Turun yössä

Illalla kokoonnuttiin laajemmalla joukolla Hus Lindmaniin, jossa 180 vuotiaan talon keittiössä oli loihdittu todella herkullinen kokonaisuus.  Myöhemmin käytiin vielä tutustumassa perinteiseen Apteekkiin ennen paluuta hotelliin. 

Lauantaina lisäarvoa asuntoihin ja hyvinvointia yrittäjille

Lauantai-aamu aloitettiin kymmeneltä käymällä läpi markkinointiponnistuksia ja tutustumalla uusiin mahdollisiin asuntojen lisäarvopalveluihin ja tuotteisiin.  Kotimaailman asunnoissa tullaan talven aikana näkemään uusia asioita, joilla parannetaan asiakaskokemusta entisestään!

Päivän pizzojen jälkeen keskityttiin Jennin johdolla omaan henkilökohtaiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen.  Tehtiin harjoituksia ja luotiin tavoitteita jolla omasta elämästä saisi paremman.  Tähän aiheeseen olikin hyvä lopettaa tämä kertaiset yrittäjäpäivät.

Hyvin onnistunut kaksi päivää oli takana ja tuli aika hyvästellä kollegat kohti kotimatkaa.  

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *