Ajankohtaista

Kotimaailma Vaasa aukeaa 28.9!

torstai 22.09.2016

Kotimaailma Vaasa saa ensimmäiset asuntonsa käyttöön ensi viikon aikana!  Viihtyisät ja tilavat kalustetut asunnot sijaitsevat Vaasan keskustan alueella. Asunnot ovat täysin kalustettuja ja varusteltuja sekä sopivat niin työmatkalaisen kuin vesivahinkoa kotoa pakenevan käyttöön.

Tutustu Vaasan Kotimaailman sivuihin tästä!

Toiminnan lähdettyä kunnolla käyntiin, on Vaasan toimipisteemme tulevalla yrittäjällä intressiä kasvattaa toimintaa omalla talousalueellaan Pohjanmaalla. Vaasan asuntomäärää on tarkoitus kasvattaa nopealla tahdilla, ja toiveena myös asuntojen lisäys Seinäjoelle.

Kotimaailma laajenee jatkuvasti, Vaasan lisäksi syyskuussa avattiin myös Kotimaailma Kuopio.

Ole muita edellä ja varaa syksyn majoituksesi nyt!

Kotimaailman Vaasan kalustetuissa asunnoissa majoitut kodinomaisissa, täysin kalustetuissa sekä hyvin varustelluissa asunnoissa lähellä kaupungin keskustaa. Vaasan Kotimaailmalla majoittuvat niin toimihenkilöt, projektipäälliköt kuin perinteinen haalariporukkakin, aina omien toiveiden ja tarpeidensa mukaisesti. Kotimaailman asunnot ovat oiva vaihtoehto hotellille, sillä meillä majoitut kustannustehokkaasti sekä kodinomaisesti.

Uutena palvelutarjonnassa ovat myös keskustan ulkopuoliset asunnot useassa Kotimaailman kaupungissa, jolloin mukaan mahtuu astetta isompikin kuljetuskalusto ja henkilökuntasi majoittuu viihtyisästi vaikka aivan projektikohteen lähistöllä.

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *