Ajankohtaista

Kotimaailma tuo uudenlaisen majoituspalvelun Hämeenlinnaan

tiistai 14.11.2017

Kotimaailma tuo uudenlaisen majoituspalvelun Hämeenlinnaan

Kohderyhmänä remontti- ja vahinkoasiakkaat sekä työmatkalaiset, tarjolla myös rahoituspalvelua

Kalustettuja asuntoja vuokraava Kotimaailma avaa ovensa huomenna perjantaina Hämeenlinnassa. Kotimaailma tuo Hämeenlinnaan uudenlaisen majoitusmuodon, joka tarjoaa vaihtoehdon hotelliasumiselle. Yrittäjänä toimiva Juhani Koskinen näkee alueella selvän markkinaraon pitkäaikaisessa kodinomaisessa asumisessa. Täysin uutta on Kotimaailman tarjoama rahoituspalvelu, joka helpottaa rahankäytön suunnittelua yllättävissä tilanteissa tai pidempiaikaisessa majoituksessa, esimerkiksi putkiremontin yhteydessä.

Kotimaailman kalustetut asunnot on tarkoitettu työmatkalaisille, vakuutusyhtiöiden vahinkoasiakkaille, putkiremonttiasiakkaille, kodinvaihtajille sekä kodinomaista asumista kaipaaville matkailijoille.

– Tekemiemme markkinatutkimusten perusteella Hämeenlinnassa on tarjolla selvästi vähemmän kalustettuja asuntoja kuin muissa suomalaisissa kaupungeissa. Kaupungissa on kuitenkin remonttia tai vahinkoa pakoon lähteviä asukkaita, kansainvälisten yhtiöiden vieraita sekä rakennusalan komennushenkilöstöä, jotka kaikki tarvitsevat pidempiaikaista majoitusta, kertoo Kotimaailman Hämeenlinnan yrittäjä Juhani Koskinen.

Koskinen uskoo myös, että asiakkaat ovat entistä kiinnostuneempia muusta kuin hotellimajoituksesta.

– Pidempää majoitusta tarvitsevat hakevat kalustetuista asunnoista kodinomaista vaihtoehtoa hotellille. Tilaa on enemmän ja kustannukset jäävät selvästi alle hotellimajoituksen. Meidän kauttamme vuokrattu kalustettu asunto mahdollistaa myös perheenjäsenten ja lemmikkien mukaan tulon.

Rahoituspalvelu helpottaa talouden suunnittelua

Kotimaailma tarjoaa pidempiaikaista asumista tarvitseville myös rahoituspalvelua. Sen avulla voi jakaa majoituskulut pidemmälle ajanjaksolle, maksaa asumisen kustannukset osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

– Iso remontti voi olla monelle hankalaa aikaa, kun yhtiövastike juoksee ja samanaikaisesti pitää maksaa sijaisasunnosta vuokraa. Rahoituspalvelu helpottaa taloudenhoitoa ja rahankäytön suunnittelua, Koskinen kertoo.

Paikallinen yrittäjä tuntee alueen

Kotimaailma-ketju toimii franchising-periaatteella, jolloin toiminnasta vastaa paikallinen, alueen tunteva yrittäjä. Yrittäjä Juhani Koskinen asuu Tuusulassa ja on toiminut Hämeessä pitkään. Hän on työskennellyt aikaisemmin muun muassa majoitus- ja matkailualalla sekä maahantuontiyrittäjänä.

– Toimintatapamme suurimpana vahvuutena on henkilökohtainen palvelu. Tapaamme kaikki asiakkaamme ja opastamme asunnon käyttöön. Meillä ei tarvitse soitella kasvottomaan call centeriin, vaan vastaamme itse puhelimeen. Näenkin itseni entisajan majatalon isäntänä tai kyläkauppiaana, jonka luokse on helppo tulla juttelemaan.

Ykkösasema Hämeenlinnassa ja laajeneminen naapurikuntiin

Juhani Koskinen kertoo, että Kotimaailma etsii aktiivisesti uusia vuokrattavia asuntoja, erityisesti hyväkuntoisista yksiöitä ja kaksioita läheltä kaupungin keskustaa.

– Tavoitteenamme on olla kaupungin suurin kalustettujen asuntojen tarjoaja. Hämeenlinnan lisäksi toiminnan laajentaminen myös Riihimäelle ja Hyvinkäälle kiinnostaa, kertoo Juhani Koskinen.

Kotimaailman toimisto sijaitsee osoitteessa Sibeliuksenkatu 4 L, Hämeenlinna. Avajaisia vietetiin perjantaina 10.11. Kotimaailman toimistolla.

Lisätietoja:
Yrittäjä Juhani Koskinen, Kotimaailma Hämeenlinna, p. 040 584 3946, juhani.koskinen@kotimaailma.com
Johtaja, partner Vesa Kauppila, Kotimaailma Suomi Oy, p. 050 329 3413, vesa.kauppila@kotimaailma.com
Johtaja, partner Aaro Simell, Kotimaailma Suomi Oy, p. 050 329 3435, aaro.simell@kotimaailma.com

Kotimaailma on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kotimaailma tarjoaa kalustettuja kodinomaisia asuntoja mm. Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kemi-Torniossa, Naantalissa, Oulussa, Raahessa, Rovaniemellä, Tampereella, Turussa, Vaasassa. Asiakkaita ovat mm. yritysasiakkaat, yksityisasiakkaat ja vakuutusyhtiöt. Kalustetuissa asunnoissa voi asua yhdestä vuorokaudesta jopa muutamiin vuosiin. Yrittäjävetoisen franchising-liiketoimintamallin mukaisesti toimiva Kotimaailma-ketju kasvaa voimakkaasti. 
www.kotimaailma.com

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *