Ajankohtaista

Kotimaailma – Möblerade bostäder – trivsamt och enkelt

perjantai 21.10.2016

Möblerad bostad – trivsamt och enkelt
Känn dig som hemma även när du inte är det! Kotimaailma erbjuder högklassiga bostäder i över 10 städer i Finland. Bo på dina egna villkor även när du av en eller annan orsak inte kan vara i ditt eget hem. Våra bostäder erbjuder samma frihet som lägenhetshotell eller privatbostäder bokade via Airbnb, men med oss kan du vara säker på att slippa tråkiga överraskningar. När du väljer en av våra bostäder får du alltid stöd och hjälp av vår utbildade personal genom hela bokningsprocessen.

Möblemang och utrustning
Jämfört med traditionella hotell får du en större bostad. Våra bostäder är fullt utrustade med bland annat disk- och tvättmaskin. Bostaden har kök där du kan laga dina favoriträtter, vardagsrum med skön soffa och sovrum med bekväm säng för en god natts sömn – precis som hemma. Nästan alla bostäder har dessutom balkong. Möblerade och fullt utrustade tillfälliga bostäder är ett prisvärt alternativ till hotell och stugor för några dagars eller veckors boende samt ett lyxigt och enkelt alternativ till hyresbostäder för tillfälligt boende.

Hotell, Airbnb eller Kotimaailma?
Våra möblerade bostäder erbjuder tryggt och flexibelt boende för olika behov. Bostäderna kombinerar hotellets kvalitet och flexibilitet med det egna hemmets bekvämligheter. När man bokar via Airbnb kan man ibland råka ut för problem med nyckelöverlämning och annat, medan den som väljer Kotimaailma alltid kan lita på att våra kompetenta lokala företagare ser till att alla aspekter kring boendet löper smidigt. Bostaden är välstädad när du kommer, nycklarna överlämnas garanterat och du kan enkelt förlänga vistelsen vid behov. När du väljer en av Kotimaailmas bostäder får du alltid stöd och hjälp av vår utbildade personal genom hela bokningsprocessen. Förmånligt boende utan att tumma på komfort och kvalitet. Boka din stadsbostad nu för trivsamt boende!

Din partner inom personalbostäder
Om ditt företag har anställda som ska arbeta tillfälligt i någon "Kotimaailma-stad" är våra möblerade bostäder ett trivsamt boendealternativ. Alla som ofta åker på arbetsresor och har tröttnat på hotell kan känna sig som hemma i våra bostäder. Varför betala dyrt för ett hotellrum när du kan boka en hel trivsam bostad av oss!

Har du drabbats av en renovering?
Vi hjälper dig som råkat ut för en vattenskada eller annan otrevlig överraskning därhemma och snabbt behöver tillfälligt boende. Från oss kan du få en bostad redan samma dag och slipper betala garantihyra. Om du på förhand vet att en renovering kommer att bli aktuell kan du be om en offert för en längre tid! Även slutdatumet kan beslutas flexibelt eftersom vi inte har någon uppsägningstid.

Möblerad bostad i Åbo, Tammerfors, Uleåborg, Helsingfors, Esbo, Joensuu, Jyväskylä, Vasa, Kuopio eller Rovaniemi?
Då har du kommit rätt! Bokningsläget varierar en hel del, kontakta oss så för att kontrollera dagens situation. Om du behöver boende för mer än en vecka, kontakta oss! Be om offert på en möblerad bostad

Du kan be om offert med vårt kontaktformulär eller genom att ringa oss 050 3776720

Välkommen!

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *