Ajankohtaista

Kotimaailma Kuopio nyt auki!

tiistai 20.09.2016

Ole muita edellä ja varaa syksyn majoituksesi nyt Kuopiosta!

Kesä on jo lopuillaan ja suurin osa suomalaisista on palannut jo työpöytiensä ja arkiaskareiden pariin. Pienemmille ja suurillekin yrityksille syksy on tunnetusti vilkasta aikaa, niin myös meillä Kotimaailmassa. Nyt onkin oiva aika aktivoitua ja hoitaa syksyn majoitusvaraukset hyvissä ajoin pois alta lähettämällä tarjouspyyntö

Uusimpia lisiä ympäri Suomea toimivaan Kotimaailmaan ovat juuri avattu Kotimaailma Kuopio ja ensi viikon aikana avautuva Kotimaailma Vaasa. Kotimaailma Kuopion toimipiste avasi syyskuun alussa ja toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Myös Savon Sanomat kiinnostuivat uudesta toiminnasta Kuopion jatkuvasti kehittyvällä alueella. Lue lisää tästä

Onko sinulla vapaana sijoitusasunto Kuopion alueella?

Kotimaailma Kuopio etsii nyt siistikuntosia, tyhjiä vuokra-asuntoja Kuopion keskustasta! Vastaamme kaikista vuokralaiselle kuuluvista velvoitteita ja maksamme normaalisti kuukausittaisen vuokran. Sisustamme ja kalustamme kaikki vuokra-asuntomme itse ja tarkastamme sekä siivoamme ne myös säännöllisesti. Näin asunto pysyy hyvässä kunnossa ja vuokranantajamme saavat pitkäaikaisen ja luotettavan vuokralaisen.

Jos kiinnostuit, niin otathan meihin yhteyttä!

Monipuolinen tarjonta ja mahdollisuudet

Kotimaailmalla majoittuvat niin toimihenkilöt, projektipäälliköt kuin perinteinen haalariporukkakin, aina omien toiveiden ja tarpeidensa mukaisesti. Kotimaailman asunnot ovat oiva vaihtoehto hotellille, sillä majoitut kustannustehokkaasti sekä kodinomaisesti. Kaikkiin tarpeisiin löytyy sopiva asunto, majoitut sitten yksin tai suuremmalla porukalla.

Kotimaailman kalustetuissa asunnoissa työntekijät majoittuvat kodinomaisissa, täysin kalustetuissa sekä hyvin varustelluissa asunnoissa lähellä kaupungin keskustaa. Uutena palvelutarjonnassa ovat myös keskustan ulkopuoliset asunnot useassa Kotimaailman kaupungissa, jolloin mukaan mahtuu vaikka astetta isompikin kuljetuskalusto ja henkilökuntasi majoittuu viihtyisästi silti aivan projektikohteen lähistöllä.

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *