Ajankohtaista

Kotimaailma-ketjulla historiansa paras kevät ja kesä takana

perjantai 06.09.2019

Kotimaailma-ketju on lisännyt tämän vuoden aikana kalustettuja asuntoja lähes 40% ja käyttöaste on samalla pysynyt korkeana. Asiakastyytyväisyys ja asiakkailta saatu muu palaute ovat olleet alan korkeinta vuosien ajan, eikä siitä ole tingitty nytkään. Kasvua on ollut kaikissa kaupungeissa ja vahvinta se on ollut pääkaupunkiseudulla. Olemme saaneet myös paljon uusia asiakkuuksia ympäri Suomea.

Ketjun johto on tyytyväinen viimeisiin kuukausiin: ”Meidän toiminta nojaa mahtavien yrittäjiemme panokseen. Menemme koko ajan eteenpäin kaikissa kaupungeissa ja yrittäjiemme ansiosta ketju tekee ennätysvuotta tuloksellisesti sekä asiakastyytyväisyydessä. Hyvä esimerkki on Joensuu, missä asuntomäärää ja -laatua on parannettu vastaamaan kasvavaan kysyntään ja parantamaan hyvää asiakaskokemusta entisestään.”, toteaa Aaro Simell ketjun johdosta.

”Kasvu mahdollistaa sen, että voimme entistä enemmän investoida asioihin, jotka auttavat ketjun toimipisteitä kasvamaan edelleen”, toteaa johtaja Vesa Kauppila ja jatkaa ”olemme löytäneet todella hyviä yrittäjiä ketjuun ja tästä olemme erityisen kiitollisia”.

Lue lisää ketjun ajankohtaisista tapahtumista uusimmasta ketjukirjeestämme.

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *